Spune-i aceste 5 fraze și el nu se va uita niciodată în direcția altor femei.

Nicio femeie nu vrea să fie în rolul de soție înșelată, precum și bărbatul vrea să fie sigur că în această relație este iubit și așteptat.

De aceea, merită să-i spui cât mai des aceste 5 fraze și astfel vei reduce riscul de infidelitate și trădare:

1. „Pot să te ajut?”

Fraza și acțiunea de care uităm atât de des. De fapt, bărbații caută în alte femei un „suflet pereche”, cea care îl va asculta, ajuta și susține și nu neapărat cu acțiuni, ci doar cu manifestarea compasiunii. Aceste cuvinte simple pot consolida relația.

2. „Îmi place să te privesc”

Nu numai femeile vor să știe și să audă că sunt pe placul partenerului. Și bărbații au îndoieli cu privire la aspect și caută mereu confirmarea atractivități lor. O astfel de frază îi va transmite multe sentimente plăcute și emoții pozitive. Lasă-l să știe că îți este pe plac, de aceea nu are rost să caute pe cineva înafara pentru a-și crește încrederea în sine.

3. „Sunt întotdeauna de partea ta”

Femeia – este, în primul rând, un sprijin de încredere pentru bărbat, de care el nu se îndoiește niciodată și știe sigur că ea va fi mereu de partea lui, indiferent de orice. Alimentează-i încrederea și spune-i că îl vei susține mereu. Nici să nu se gândească să caute pe cineva care să-i ofere senzația unui umăr puternic.

4. „Mă bucur că am făcut acest lucru împreună”

Nu contează – ați mers la magazin pentru a face cumpărături, ați plantat o floare, ați mers în parc sau v-ați plimbat cu bicicleta. Cel mai important este că ați făcut ceva împreună. Asta vă va apropia și vă va face să vă simțiți uniți. Spune-i bărbatului despre asta, pentru ca el știe cât de plăcut îți este să petreci timpul cu el, iar el la rândul său va tinde să faceți asta cât mai des.

5. „Ești cel la care am visat, împreună vom muta munții din loc”

Pentru bărbat este extrem de important să-și conștientizeze unicitatea, utilitatea și semnificația. Un fel de alimentare a ego-ului, a stimei și încrederii în sine. Spune-i partenerului că îl prețuiești și nu te îndoiești nicio secundă că împreună puteți face orice. Acesta va fi ca un balsam pentru suflet și conștientizarea faptului că femeia sa este într-adevărat cel mai apropiat om.