Opinie: ”Iată de ce majoritatea femeilor moderne urăsc bărbații deștepți.”

Multe femei moderne se tem de bărbatul inteligent. Bărbatul – care înțelege că în vremurile noastre, aproape toate relațiile se construiesc pe consum. Unde, de cele mai multe ori, femeia cu tot felul de manipulări știe să ajusteze bărbatul după sine și să obțină anumite beneficii. Iar dacă nu le obține, adesea poți auzi cuvintele: „Atunci de ce aș avea nevoie de un astfel de bărbat?”

Da! Femeile într-adevăr se tem de astfel de bărbați. Ele sunt cele care au necesitatea să-și îndeplinească funcția biologică (nașterea copiilor) de aceea au nevoie de relații mai mult decât bărbații. Dar, pentru că acum sunt tot mai mulți bărbați care înțeleg acest adevăr, că de obicei sunt folosiți ca resursă, ei refuză să aibă de-a face cu astfel de femei.

Femeia modernă s-a obișnuit cu faptul că bărbatul îi aduce anumite beneficii , de aceea are un cerc de „încornorați” care cad în capcana manipulărilor ei. Și motivează totul prin faptul că bărbatul trebuie/este obligat. Bărbatul adevărat trebuie să fie într-un fel și în altul…. adică să fie dispus să o poarte în brațe și să-i spună că nu trebuie să facă nimic. El este dispus să plătească pentru asta, să-i satisfacă nevoile doar la un singur apel al femeii. De obicei, ea adună un cerc de bărbați unde fiecare face ceva, iar femeia astfel se pune într-o poziție favorabilă.

Ea nu se dezvoltă în nicio direcție pentru a se asigura în viitor. (De ce? Pentru că bărbatul este obligat). S-a obișnuit cu faptul că bărbatul îi rezolvă problemele, îi oferă tot ce își dorește.

Dar un bărbat inteligent nu va permite niciodată să fie manipulat. El va înțelege că este folosit. Înțelege perfect că femeia este setată spre el doar consumator. De aceea, femeile moderne se tem de astfel de bărbați. (Nu că le-ar fi frică, ci îi urăsc și, cel mai adesea încearcă să-i insulte / să-i umilească / să-i provoace). Omul în viața căruia totul este bine nu are nevoie de asta.