5 fraze cu care bărbații manipulează femeile în relații.

Poate că acest lucru nu va distruge relația dintre bărbat și femeie, dar în timp devine clar: el nu este sincer cu ea.

Deci, ce fraze manipulatoare utilizează cel mai des bărbații într-o relație?

1. „Ești frumoasă nemachiată și în orice îmbrăcăminte”

Cel mai des spun această frază bărbații care nu doresc să cheltuiască resurse financiare pentru femeia lor.

Ea vrea să arate îngrijită, frumoasă, feminină, dar alesul ei, care nu-i poate spune direct că nu are bani pentru asta, va folosi în discursul său: „Iubito, tu ești mereu frumoasă pentru mine! Te iubesc în orice fel! ” El laudă exagerat aspectul femeii sale. Cuvintele lui nu vin din inimă.

2. „Tu însăți ai vrut așa!”

Să presupunem că femeia îi cere bărbatului ceva. Bărbatul îndeplinește această solicitare în așa fel încât ea să nu-l mai roage niciodată. Nu-i pasă deloc faptul că, probabil, ceea ce a făcut – nu i se potrivește femeii. Data viitoare ea va face totul singură.

3. „Sunt neîndemânatic”

Această manipulare se referă la acei bărbați care nu sunt dornici să-și ajute femeia în gospodărie.

Dacă s-a defectat un robinet la baie, el va invita meșterul. Tot ce poate face – să cumpere piesa care lipsește pentru reparații.

4. “Voi da ultimul lucru pentru tine!”

Astfel vorbesc bărbații care nu vor face nimic pentru iubita sau femeia lor. Nu o va cuceri, pentru că un astfel de domn trebuie să obțină ceea ce vrea – aici și acum. Nu are planuri speciale pentru ea.

5. “Totul va fi așa cum îți dorești.”

Promisiunile nesfârșite ale bărbatului îi oferă posibilitatea de a trage de timp, pentru a obține ceva în acest moment.

De exemplu, un astfel de bărbat îi promite constant prietenei sale că se va căsători cu ea. El îi spune că planifică deja data nunții, îi spune cum va organiza sărbătoarea etc. „În curând va fi totul” – îi spune el. De fapt, doar trage de timp și nu vrea să-și îndeplinească promisiunea.

Femeile se confruntă cu astfel de manipulări masculine în fiecare zi. Adesea, ele nu înțeleg unde este adevărul și unde este minciuna. Prin urmare, este bine să cunoașteți dinainte cum manipulează bărbații.