Aceste trucuri psihologice îl vor face să se gândească mereu la tine. Nu ezita să le aplici.

Pentru ca bărbatul să se îndrăgostească de femeie, el trebuie să se gândească mereu la ea, chiar dacă este ocupat cu alte treburi sau cu munca.

Cum poți obține asta? Există modalități prin care poți pătrunde în psihologia lui.

ANCORELE

Mecanismele creierului nostru creează constant diverse asociații, de exemplu, un eveniment extern este asociat cu gândurile și emoțiile noastre interne, atunci când de exemplu, într-o cafenea suntem serviți cu ceva ce ne amintește de gustul mâncării din copilărie și intrăm această stare. Astfel funcționează mecanismul de asociere (ancora).

Ancorele se crează pe parcursul vieții automat sau intenționat.

Există modalități prin care poți crea ancore intenționat, astfel încât bărbatul să se gândească mereu la tine și să se îndrăgostească. Esența este de a conecta anumite obiecte și evenimente externe cu tine.

– Muzica

Crează conexiuni între muzică și relația voastră, melodii pe care le ascultați împreună. Atunci când va auzi aceste melodii, automat va avea gânduri despre tine. O idee ar fi să pui melodia pe telefonul lui, spune-i că acum aceasta este melodia voastră, poți chiar să-i spui cu o privire jucăușă: ”Când o vei asculta, încearcă să nu te gândești prea mult la mine, este periculos.”

Creează conexiuni cu toate lucrurile pe care le folosește:

Îmbrăcămintea”Geaca ta s-a îndrăgostit de mine, mă încălzește cu căldură și grijă” Îmbracă-te și lasă-l să te vadă în ea, poți chiar să-ți pulverizezi parfumul. Astfel mirosul tău îi va aminti în permanență de tine.

Mirosul – Spune-i că miroase bine, că îți place foarte mult parfumul lui, creează o legătură între parfumul lui și tine.

Alunițele – examinează-i alunițele, atinge-le pe cele care sunt la vedere, discutați despre alunițele voastre asemănătoare.

Câteva trucuri:

”Nu te gândi prea mult la mine, e periculos.”

”Atenție, să nu te îndrăgostești de mine.” – subconștientul nu percepe cuvântul „nu”, de aceea „te îndrăgostești de mine” pătrunde direct în mintea subconștientă ca o sugestie.

”Când te culci, încearcă să nu te gândești prea mult la mine.”

”Psihologii spun că atunci când omul se îndrăgostește, el se gândește adesea la obiectul pasiunii sale (privește-l în ochi). Crezi că este adevărat?”

– Atinge-i pulsul, privește-l în ochi și spune-i: ”Cât de repede îți bate inima, nu te-ai îndrăgostit cumva?”

Dacă vrei ca bărbatul să se gândească mereu la tine, ai nevoie de inaccesibilitate și acțiuni neterminate.

Fii inaccesibilă, provoacă-l cu farmecul tău, ține-l întotdeauna puțin la distanță, dar în același timp arată-i că ești interesantă de el. Atunci când bărbatul primește totul ușor, devii plictisitoare pentru el, de aceea, inaccesibilitatea atrage bărbații.

Sărutările – Când vă sărutați, întotdeauna întrerupe procesul prima, pentru ca el să mai vrea, și o perioadă de timp nu te lăsa sărutată.

Îmbrățișările – dacă vă îmbrățișați, eliberează-te prima din brațele lui.

Nu-l lăsa să obțină totul simplu și ușor, joacă-te cu el. Atunci când bărbatul nu primește ceva de la femeie, mai ales dacă obiectivul era deja aproape, el se va gândi în mod constant la asta.