5 lucruri de neiertat într-o relație. Dacă te respecți, nu vei sta lângă un astfel de partener.

În fiecare relație există anumite etape prin care trec oamenii îndrăgostiți. În timp, partenerii pot pierde nu numai dragostea care a existat între ei, ci și stima de sine.

În acest articol vreau să vorbim despre lucrurile pe care nu le poți trece cu vederea în comportamentul partenerului de viață.

1. Atitudinea nepoliticoasă față de cei apropiați

Dacă partenerul tău este nepoliticos cu persoanele dragi ție, acesta este un lucru de neiertat. Bărbatul trebuie să înțeleagă că acești oameni ocupă un loc important în viața ta. Când își permite să fie nepoliticos, se umilește în primul rând pe sine.

Un bărbat adevărat nu-și va permite niciodată să se comporte astfel. Femeia ar trebui să-și apere întotdeauna granițele personale. Aceasta este ceea ce o definește ca persoană.

2. Corespondența și flirtul cu alte femei. 

Unele femei, chiar și atunci când descoperă că partenerul lor este la un pas de trădare, îi găsesc o scuză și se învinovățesc. Îi justifică acțiunile prin faptul că i-au acordat prea puțin timp sau nu s-au îngrijit suficient.

Flirtul – este doar începutul. Nu merită să speri că își va schimba comportamentul. Dacă și-a permis să comunice cu alte femei, nu aștepta nimic bun. Dacă ești dispusă să trăiești cu o persoană care va duce o viață paralelă, atunci poți ignora comportamentul său.

Trebuie să-i declari deschis că ai văzut corespondența sau cum flirta cu altele. Dacă după cuvintele tale, comportamentul său nu se schimbă, merită să-ți iei adio de la el.

3. Dezvăluirea unor detalii intime despre relația voastră în public. 

Unii bărbați nu consideră o problemă dacă discută cu prietenii detalii despre viața lor intimă. Sau chiar mai rău – fac o demonstrație a fotografiilor intime.

În acest caz cum poți avea încredere în el? Nu este ceva normal, iar femeile ar trebui să înțeleagă acest lucru. Dacă afli ceva de genul acesta, trebuie să rupi această relație. Un astfel de partener nu te respectă ca persoană. Nu înțelege lucrurile elementare. Nu ai ce face lângă acest om.

4. Manipularea și incitarea

Trebuie să respingi bărbatul care, prin incitare și manipulare, încearcă să ceară de la tine ceea ce nu vrei să faci. Dacă te respecți, trebuie să înțelegi că fiecare om – este o persoană independentă, care își cunoaște valoarea.

5. Umilirea în public și ridicarea vocii

Certurile familiale nu trebuie niciodată scoase în public. De aceea, femeia nu ar trebui să tolereze un partener care ridică vocea sau o umilește în prezența altor persoane. O persoană normală nu se poate comporta în acest fel.

Dacă tu sau partenerul tău sunteți nemulțumiți de ceva, trebuie să discutați acest lucru în privat. Oamenii iubitori ar trebui să se respecte reciproc. Fără încredere și respect nu veți putea construi o familie puternică.