Cum recunoști o femeie îndrăgostită? Ea va rosti accidental aceste 6 fraze.

Femeile nu întotdeauna sunt atât de deschise emoțional precum pare la prima vedere. Și nu se grăbesc să vorbească despre sentimentele lor, mai ales dacă nici bărbatul nu și-a exprimat sentimentele și nu există inițiativă din partea lui. Femeia poate părea inaccesibilă, poate ignora în mod deliberat flirtul său. Dar unele fraze pe care le spune o trădează că este îndrăgostită, că vrea să construiască o relație cu bărbatul.

6 fraze pe care le va spune accidental:

1. „Voi anula întâlnirea cu prietenele, pentru a mă întâlni cu tine.”

Prioritatea femeii în mod clar este bărbatul, nu prietenele sau alte chestiuni. Ea își va sacrifica planurile pentru el, dar în niciun caz nu veni cu propunerea să amânați întâlnirea. Și cu siguranță nu va renunța la ea.

2. „Nu-mi pasă ce spun prietenele mele”

Iar prietenele toate într-o voce îi spun că sunt împotriva relației cu acest bărbat. Ea, însă, este atât de orbită de dragoste, încât visează să fie din nou împreună cu el și nu-i pasă de părerile altora.

3. „Cu siguranță vei reuși, sunt sigură.”

Doar o femeie iubitoare poate susține bărbatul și poate avea încrederea fermă că el va reuși. În situații dificile, atunci când bărbatul se îndoiește sau este nesigur, sufletul iubitor al femei simte acest lucru. Și cu astfel de fraze de încurajare vorbește despre dragostea ei.

4. „Sună-mă la orice oră, voi aștepta apelul tău”.

Femeia îndrăgostită nu-și face prea multe griji de anumite reguli, precum că nu se cuvine să ia prima inițiativa. Ea îi va spune deschis că așteaptă apelul său. Își împărtășește direct sentimentele și nu-și face griji că astfel vorbește despre dragostea ei.

5. „Am pregătit ceva pentru tine, vei fi surprins”

Desigur, doar o femeie care iubește îi poate face surprize plăcute bărbatului. Ea este dispusă să facă totul, doar ca obiectul adorației sale să zâmbească și să obțină emoții plăcute. În același timp, femeia vorbește deschis despre faptul că nu mai are răbdare pentru a-l bucura.

6. „Îți voi aduce mâncarea la serviciu, dacă te reții”

Dragostea orbește femeia atât de mult încât ea este gata să facă totul pentru bărbat, doar să aibă grijă de el. De exemplu, îi poate duce la serviciu cina caldă, delicioasă, dacă el are o situație de urgență și se reține până târziu. Ce este rău în asta? Iubitul ei lucrează neobosit și stă flămând, deci trebuie ajutat și hrănit.