Cum întoarceți ”scânteia” în relație? Iată 3 moduri de a „restabili” intimitatea

Ce puteți face când sunteți de „o sută de ani” împreună și v-ați plictisit de tot? Cum puteți aprinde din nou flacăra dintre voi?

Înainte de a întoarce pasiunea, trebuie să prindeți un val senzual special,  sentimentul de bucurie și dorința de intimitate. Pentru a vă reîntoarce scânteia în ochi, vă pregătesc un cocktail din trei ingrediente: puțină artă, un strop de noutate și inacțiune vindecătoare.

1. Puțină artă. 

Intimitatea dintre oameni este un sentiment de plenitudine, înălțare și ușurință. Aceleași sentimente ni le provoacă filmele bune, muzica frumoasă, pictura, poezia. Experimentând împreună valul de emoții pozitive – înseamnă să vă reînnoiți sentimentele unul pentru celălalt. Tocmai de aceea oamenii merg împreună la teatru, cinema, expoziții.

Acești pași mici pot face lucruri grozave. Arta în toate manifestările ei este pulsul vieții reale, trebuie doar să-i prindeți ritmul.

2. Inactivitatea vindecătoare

Suntem obișnuiți cu ritmul frenetic. Să nu faci nimic – este o mare provocare astăzi. Facem orice, doar pentru a nu rămâne singuri, cu noi înșine. Dar este benefic, din când în când, să practicați inactivitatea inspirată.

Esența acestei metode este că femeia trebuie să fie alături de bărbat atunci când el este ocupat cu ceva, dar, în același timp, ea nu trebuie să fie ocupată cu nimic, adică complet liberă. Astfel ea devine un fel de martor al vieții bărbatului. Și mai este de dorit ca femeia să vorbească puțin, în caz contrar, inactivitatea își va pierde proprietățile vindecătoare.

De asemenea, îți poți ruga soțul să-ți dedice și ție 15 minute pe zi.

3. Elementul de noutate și situațiile extreme.

Am citit undeva că probabilitatea ca doi oameni să se îndrăgostească unul de celălalt crește cu 50% dacă se află împreună într-o situație extremă.

În ceea ce privește noutatea, este potrivit totul: un cadou neobișnuit, o întâlnire exotică, prieteni noi, haine neobișnuite sau o călătorie fascinantă. Tot ce este necunoscut vă permite să simțiți o relație neobișnuită cu cel cu care v-ați obișnuit.

Uneori intimitatea se creează de la sine, dar în rutina zilnică avem nevoie de o anumită atmosferă pentru a simți că suntem împreună. Creați această atmosferă cu propriile mâini, nu așteptați ca cineva să o facă pentru voi.