Bărbatul îți cere aceste 6 lucruri? Spune-i ferm ”NU”.

Multe femei sunt sigure că îndeplinind cerințele bărbatului, chiar și cele mai absurde, îi dovedesc astfel dragostea și devotamentul.

Desigur, concesiile sunt necesare în relațiile constructive, dar trebuie să existe un ”mijloc de aur”. Uneori, bărbații cer lucruri la care ar trebui să spui ferm „Nu!”. În caz contrar, executarea oarbă a capriciilor masculine pot afecta negativ relația.

1. Bărbatul îți cere sa nu afișați relația.

În acest caz apar 2 ipoteze:

– Fie are o altă iubită și nu vrea să fie prins.

– Fie se simte rușinat când iese cu partenera sa.

În ambele cazuri, trebuie să-i ceri o explicație. Dacă bărbatul nu vrea să-ți explice nimic, merită să rupi relația. În caz contrar, vei rămâne întotdeauna o opțiune de rezervă, nu va exista o relație serioasă.

2. Îți cere să-i tratezi prietenii bine. 

Desigur, tovarășii bărbatului iubit merită respect și toleranță. Cu toate acestea, așa cum arată practica, nu toți prietenii merită o atitudine bună.

Femeia întotdeauna știe mai bine cine este prieten și cine este dușman. De aceea, nu este necesar să-i iubești prietenii. Un bărbat adevărat își pune femeia iubită pe primul loc, nu prietenii.

3. Să-i asculți plângerile.

Desigur, în viața fiecărui bărbat există situații stresante, iar femeia iubită este obligată să-l susțină și să-l calmeze.

Dar dacă acest lucru se întâmplă în mod sistematic, merită să te întrebi: “Oare nu am făcut alegerea greșită? Am nevoie de un bărbat slab?”. În acest caz, trebuie să discuți dur cu partenerul și chiar să-i pui un ultimatum.

4. Îți cere să-ți asumi majoritatea cheltuielilor financiare.

Femeia își poate ajuta financiar bărbatul. Dar, atunci când ea plătește pentru el în cafenea, îi alimentează mașina, îi cumpără haine – apar gândurile, oare nu un gigolo trăiește cu ea? Bărbatul trebuie să fie capabil să câștige bani pentru lucrurile de bază.

5. Să-ți schimbi aspectul.

În acest caz merită să-l refuzi, categoric. Se pare că nu te percepe așa cum ești, dar vrea să creeze o clonă. Se va termina trist. Dacă femeia va face așa cum vrea bărbatul, el doar se va juca și o va părăsi.

6. Să stai acasă, să nu lucrezi. 

Nu toate femeile sunt de acord cu asta. Dacă femeia vrea să muncească, să se dezvolte, atunci nu trebuie să îndeplinească această cerință. În primul rând, este femeia iubită, nu o sclavă. Astăzi îi interzice să nu lucreze, iar mâine să nu iasă în stradă.

Relația dintre bărbat și femeie – este o uniune complexă care necesită multă muncă.