Niciodată nu-i spune persoanei iubite aceste 7 fraze.

Există fraze care pot distruge într-o clipă chiar și cea mai puternică relație. În aparență, s-ar părea că nu este nimic rău în ele. Dar pot răni profund persoana iubită. Înainte de a pronunța aceste cuvinte, gândește-te de câteva ori. Iată ce cuvinte ar trebui să eviți:

“Ești obligat(ă), trebuie!”

Una dintre cele mai frecvente fraze pe care o auzi în cupluri. Nimeni nu datorează nimănui nimic. O astfel de frază, într-o secundă, poate înfuria chiar și cea mai calmă și echilibrată persoană.

“El / ea este mai bun decât tine!”

Aici are loc o comparație. Cineva este mai bun decât persoana iubită. O astfel de frază trebuie evitată, mai ales în timpul certurilor și insultelor.

Atunci când o aude, omul vrea să se închidă și să plece, pentru că nu corespunde așteptărilor tale. Nu te mira dacă după aceasta relația voastră se va răci.

“Dacă m-ai iubi cu adevărat…”

Aici apare manipularea, în care unul dintre parteneri vrea să obțină ceva. Însă în relațiile sănătoase nu trebuie să existe manipulare. Dacă oamenii se iubesc, nu vor recurge la astfel de metode. Această frază nu va duce la nimic bun. În cele din urmă partenerul se va enerva și poate încheia relația.

“Ți-am spus!”

Fraza preferată a femeilor. Astfel ea demonstrează că are dreptate, arătând spre greșelile partenerului. Dacă o pronunți constant, partenerul se va enerva. Orice bărbat vrea să se simtă puternic și deștept.

Pe de altă parte, femeia poate proteja bărbatul de ceva.

“Tu niciodată…”

Această frază trebuie pusă în lista neagră. Chiar dacă ai dreptate, cu ea vei omorî toată atitudinea bună față de tine. Acest început al frazei arată categoric că omul nu va putea și nu va realiza ceva. Deci, spunând-o, nu crezi în iubitul/iubita ta, iar acest lucru doare cel mai mult.

“Nu-mi pasă…”

Această frază poate omorî toate sentimentele luminoase care au fost până acum. Nu este nimic mai rău decât indiferența. Prin urmare, orice ți-ar cere partenerul, oferă-i un răspuns normal și uită această frază pentru totdeauna.

“Nu mă iubești.”

Această frază, de asemenea, zboară de multe ori de pe buzele femeilor. Adesea este folosită în scop de manipulare. După ce ai rostit-o, partenerul trebuie să-ți dovedească că te iubește cu adevărat. Dar cu cât o aude mai des, cu atât în mintea lui se instalează ”nu te iubesc.”

Fii atent(ă), mai bine nu o pronunța deloc. Ea arată că te îndoiești de dragostea partenerului, iar acest lucru provoacă doar sentimente negative.