Dacă vrei să fii specială pentru bărbat, nu ezita să-i spui această frază magică.

Chiar dacă femeia își complimentează bărbatul, acest lucru îi provoacă senzații plăcute pe termen scurt, după care el uită complimentele.

Bărbatul vrea să-și simtă unicitatea, să înțeleagă sentimentele tale, să se asigure că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Iată o frază aproape magică, după care vei intra direct în sufletul lui.

”Vreau să fiu doar cu tine.”

Această frază are o semnificație profundă. Dacă vrei să fii excepțională în ochii lui, atunci nu ezita să o spui. Bărbații sunt brutali, puternici, curajoși, decisivi (cel puțin așa ar trebui să fie). Dar încrederea externă ascunde temerile interioare ale oricărui bărbat.

Bărbații de asemenea, se îndoiesc, se tem de înfrângere și trădare. Și orice s-ar spune, dar cea mai dureroasă înfrângere pentru bărbat nu este cea pe care o cunoaște în afaceri, sport sau muncă, ci în relația cu femeia. Mai ales dacă are sentimente puternice pentru ea, atunci în subconștientul său există întotdeauna teama de a o pierde. Bărbatul percepe trădarea persoanei dragi ca un eșec personal în cel mai important rol al său – cel de mascul.

Prin urmare, are nevoie de o hrănire constantă a încrederii în sine și de asigurarea devotamentului.

”Vreau să fiu doar cu tine” vorbește despre exclusivitatea bărbatului. Acestă frază este percepută necondiționat, fără rezerve. Astfel, femeia îi spune că nu mai are nevoie de nimeni. Ea și-a făcut alegerea, a acceptat bărbatul așa cum este.

Doar șase cuvinte

Chiar dacă bărbații și femeile au atitudini diferite față de fidelitate, bărbatul știe ce înseamnă dorința femeii de a fi doar cu el. Dacă ea vrea asta, atunci totul este în ordine, el se poate concentra pe rezolvarea altor probleme. Are un sprijin puternic în femeia sa. Și fiind sigur de sinceritatea sentimentelor ei, va face orice pentru ea.

Această frază trebuie rostită nu ca răspuns la reproșuri sau suspiciuni, ci fără niciun motiv. Astfel este percepută în mod natural și intră în inima bărbatului pentru totdeauna.

Spune-o fără niciun motiv și vei fi surprinsă de rezultat.