În opinia mea, cel mai important lucru într-o relație este acesta…

De-a lungul anilor de căsătorie mi-am dat seama care este de fapt cel mai important lucru într-o relație…

Aceasta este opinia mea personală și nu pretind că este unicul adevăr, dar poate va ajuta pe cineva să privească problemele din relația sa dintr-un alt unghi.

Toți credem că știm să iubim. Din păcate, nu este chiar așa.

Dragostea adevărată, profundă, necondiționată față de partener – se naște numai din ACCEPTAREA completă și necondiționată a acestuia. 

Adesea îl iubim pentru ceva, de exemplu, pentru confortul psihologic și fizic pe care îl simțim alături de persoana apropiată, iar uneori, pentru unele amintiri.

Atunci când intrăm într-o relație, de multe ori închidem ochii la neajunsurile partenerului, apoi în secret sau în mod deschis visăm să-l schimbăm.

Aceasta nu este iubire. Aceasta este co-dependență.

Sunt căsătorită de mai bine de 15 ani și doar recent am simțit cu adevărat ce înseamnă să-mi iubesc necondiționat soțul, adică fără nicio condiție. Rău, bun, comod și incomod – în orice fel!

Cel mai important lucru într-o relație este ACCEPTAREA celeilalte persoane așa cum este.

Să-i accepți alegerile și calea vieții, să nu-i impui atitudinile tale de viață și să nu pui responsabilitatea pentru fericirea ta pe celălalt. Doar să-l accepți.

Care este cel mai important lucru pentru tine într-o relație armonioasă? Și ce este iubirea pentru tine? Împărtășește opinia ta în comentarii.