5 fapte despre bărbați pe care trebuie să le cunoască orice femeie.

Despre faptul că bărbații sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus probabil știi deja. În acest articol vreau să-ți împărtășesc câteva fapte importante care vor deveni baza relației tale. Pentru că dacă vei cunoaște și vei accepta aceste lucruri (fără a încerca să schimbi bărbatul), atunci îți va fi mult mai ușor să construiești cărămidă cu cărămidă iubirea, iar „castelul” vostru va fi durabil.

1. Unui bărbat îi este mai ușor să sune decât să scrie mesaje 

Nu te supăra dacă nu ți-a răspuns la mesaje. Bărbaților nu le place să scrie. Dacă nu ai primit răspuns, acesta nu este un motiv de supărare. Să nu crezi că nu-ți răspunde, pentru că nu te mai iubește. Și nu încerca să descoperi secretul răspunsurilor monosilabice. Nu este supărat și nu este ocupat cu altă femeie. Doar este bărbat. Da, la începutul relației – corespondența lungă este ceva obișnuit. Pentru că este interesat să te cunoască și să te cucerească. Iar apoi discuțiile la întâlnire – sunt mai bune decât conversațiile online.

2. Bărbatul îți arată dragostea, nu vorbește despre ea. 

Dacă te iubește cu adevărat. Cuvintele – sunt goale. În timp fiecare femeie se convinge de acest lucru. Faptele contează. Poate să renunțe la lucruri importante și să alerge pentru a-ți aduce pastilele de tuse? Aceasta este Iubire.

3. Scopul lui este să te facă fericită

Dar! Poate să nu știe cum să facă asta. Prin urmare, încercările sale te pot enerva destul de mult. Conversația onestă poate rezolva această problemă. Nu te vor ajuta indiciile. Aici trebuie să-i spui direct: ce dorești, ce poate face el pentru asta, cum vei deveni cea mai fericită din lume, dacă se întâmplă toate acestea. Amintește-ți acest lucru când crezi că „nu înțelege nimic”.

4. El va face mai mult decât poate, dacă își dă seama că te poate pierde.

Aceasta, desigur, este manipulare. Dar dacă crezi că nu există altă cale, profită. Însă nu exagera. Acest truc funcționează o dată sau de două ori pe durata relației. Și „butonul de urgență” trebuie apăsat doar în caz de urgență.

5. Pentru el este importantă libertatea. 

Oricât de mult te-ar adora, libertatea lui – este sacră. Nu-i interzice niciodată să iasă cu prietenii, să meargă la bar după muncă sau la pescuit. Dacă îți arăți încrederea, el te va iubi și mai mult.