Îți place femeia, dar nu ai curajul să te apropii de ea? 4 Sfaturi esențiale pentru a face primul pas.

“Bărbatul trebuie să fie inteligent, capabil să poarte o conversație, să manifeste inițiativă! El ar trebui să facă primul pas către o nouă relație.” – așa cred majoritatea femeilor. Dar, din păcate, mulți bărbați nu au curajul nici să salute femeia pe care o plac, nemaivorbind de ceva mai mult.

Psihologii identifică 5 obstacole care împiedică bărbații să se apropie de femeie.

1. Teama că va fi refuzat.

2. ”Poate că deja are pe cineva…”

3. Frica: ”Oare voi fi interesant pentru ea?”

4. Emoțiile: ”Oare voi putea purta o conversație interesantă?”

5. Teama de necunoscut.

Fricile și emoțiile sunt justificate atunci când faci cunoștință cu o femeie, consideră psihologii. Dar dacă bărbatul o place cu adevărat, nu trebuie să spere că ea va veni la el. De regulă, femeia nu se apropie prima, cu rare excepții.

Îți dorești o relație, iubire, familie? Acționează!

1. Permite-ți să greșești.

Nimeni nu este perfect. Permite evenimentelor să se dezvolte firesc. Înlătură controlul. Dacă ai fost refuzat, înseamnă că această femeie nu este destinul tău.

2. Ar trebui să reduci importanța evenimentului.

Pentru asta închide ochii, relaxează-te. Ridică-te mental deasupra liniei vieții tale. Privește în jos și imaginează-ți că această întâlnire este un punct mic într-o serie de alte evenimente și simte cum emoțiile tale scad.

3. Amintește-ți că vei discuta cu o persoană reală.

Spune-ți că doar vrei să afli mai multe despre femeia pe care o placi. Interesează-te sincer de ea. Nu merită să acorzi prea multă importanță felului în care arăți în ochii ei. De obicei ne plac oamenii care sunt interesați de noi.

4. Neapărat visează.

Vizualizează situația întâlnirii. Imaginează-ți că încercarea ta a fost încununată de succes. Pleci cu un rezultat uimitor: cu o întâlnire, cu numărul ei de telefon sau chiar mergeți ținându-vă de mâini la cea mai apropiată cafenea. Notează senzațiile din corpul tău, zâmbetul de pe față. Amintește-ți aceste sentimente… Și acționează, acționează!

Atitudinea psihologică este un lucru minunat, dar atunci când faci cunoștință, nu uita de aspectul tău, întotdeauna ești întâlnit după haine. Hainele curate și îngrijite, un parfum plăcut – ar trebui să devină atribute indispensabile care te însoțesc în afara mediului tău de burlac.

Prima impresie este extrem de stabilă. Femeile stau departe de bărbații nepoliticoși. Prin urmare, întotdeauna spune-ți în gând ceea ce dorești să spui cu voce tare. Fii natural, pentru că dacă „joci”, mai târziu natura ta adevărată va ieși la iveală. Complimentează femeia cu privire la aspectul și seducția ei, dar fără servilitate și frivolitate.

Prima întâlnire ar fi mai bine să fie construită pe baza intereselor ei. Indiferent de planuri, este important ca acțiunile tale să-i fie clare și plăcute. Și în sfârșit, cel mai important lucru: neapărat respectă promisiunile! Fii sincer și vei avea noroc!