6 greșeli care împiedică bărbații să-și găsească jumătatea.

În prezent, sunt mulți bărbați singuri. Motivele acestui fenomen sunt cele mai diferite – circumstanțe de viață proaste, activitatea profesională, dificultățile financiare etc. Dar de multe ori, acestea și alte motive sunt doar scuze. Mulți bărbați moderni pur și simplu nu știu să construiască relații cu femeile.

Femeile secolului XXI sunt diferite de celelalte generații. Sunt puternice, independente, au o opinie despre orice, au anumite cerințe față de bărbați și față de ele însele. În plus, instituția căsătoriei s-a schimbat mult în ultima perioadă. Multe femei sunt sigure că rolul lor nu este doar de a-și crea o familie și a naște copii. Ele trebuie să se realizeze, să vadă lumea, să trăiască pentru sine și apoi să se gândească la familie.

Mulți bărbați astăzi sunt singuri. Mai mult decât atât, o mare parte dintre ei cred că sunt absolut fericiți alegând această soartă. Și doar cei mai curajoși și sinceri sunt dispuși să recunoască: „Singurătatea e grea, dar nu-mi pot găsi sufletul pereche și nu înțeleg ce fac greșit!”.

Adesea bărbații nu au partenere pentru că fac următoarele greșeli:

1. Mândria mai presus de orice!

Să o cucerească sau să o curteze? Să-i tolereze capriciile și ciudățeniile? Nu vrea prea multe doamna? Mulți bărbați consideră că femeile trăiesc din contul lor și nu fac decât să caute un sponsor. Da, sunt de acord, există astfel de femei, dar de ce să generalizăm. Adevărul este că bărbații nu doresc să-și piardă timpul realizând visul sau obiectivul femeii.

2. Pretenții combinate cu pasivitate.

De asemenea, bărbații nu sunt atât de ușor de mulțumit. Mulți sunt destul de critici cu femeile și excesiv de egocentrici, aspectul nu e potrivit, nu e bogată, caracterul e dificil, rudele sunt neplăcute etc. Ei nu înțeleg că oameni ideali nu există. Există persoane compatibile după anumite criterii. Dar fără să încerci, nu vei ști dacă vă potriviți.

3. Lașitatea.

O femeie de succes va dori să vadă alături de ea un bărbat mai inteligent și mai puternic, ca să învețe ceva de la el și să-l respecte ca lider în relație. Iar dacă bărbatul fuge la primul „nu”, atunci femeia știe sigur că nu va putea construi ceva cu bărbatul care renunță mereu la dificultățile vieții.

4. Teama de a pierde libertatea!

Bărbații țin mult la spațiul lor personal. Nu le place când femeile intervin în treburile lor. Dar și mai mult îi înnebunește gelozia feminină. De fapt, mulți bărbați nu înțeleg un lucru elementar – gelozia este o parte integrantă a femeii. Dacă femeia nu este interesată de tine, nu este geloasă, atunci atenția ei este concentrată asupra altuia. Nu vrei să accepți acest lucru? Deci, într-adevăr trebuie să fii singur!

5. Toate femeile sunt mercantile.

Știți de ce bărbații cred asta? Deoarece multe femei sunt interesate de nivelul financiar al bărbatului și așteaptă ca acesta să „investească” în ele, să le ofere cadouri, să organizeze petrecerea timpului liber etc. Dar și bărbații caută partenere frumoase și cu siguranță nu sărace. Puțini bărbați sunt interesați de fetele simple și modeste. Bărbații, de asemenea au o mulțime de stereotipuri.

6. Astăzi toate femeile sunt trădătoare.

Nivelul de responsabilitate socială a femeilor moderne este semnificativ redus. Nimeni nu este surprins că femeia schimbă bărbații ca mănușile. Atunci apare întrebarea – cu cine înșală femeile, dacă toți bărbații din jurul lor sunt „sfinți”?