Iată cum se comportă femeia care nu a mai fost într-o relație de mult timp: 3 semne

Astăzi vreau să-ți împărtășesc câteva semne clare, care îți permit să înțelegi că femeia nu a mai fost într-o relație de mult timp și a uitat cum e să ai parte de atenția masculină.

La exterior ea poate părea drăguță, interesantă și atractivă, dar de multe ori are un caracter complex, care îi creează mari probleme în relație.

Totuși, există motive pentru care nu-și poate găsi un partener, dacă frumusețea și mintea nu o ajută.

1. Ea încearcă să facă totul singură

Femeile singure sunt de obicei independente. Ele nu sunt obișnuite ca cineva să le poarte de grijă. Nu știu să spună: “Mă poți ajuta, te rog?” Când sunt ajutate, cumva se sperie. Nu sunt obișnuite cu faptul că bărbatul poate face ceva pentru ele, așa, pur și simplu.

Astfel de femei își deschid ușa singure, cară greutăți, iar la serviciu se prefac că totul este în regulă. Desigur, la început este plăcut să vezi o femeie atât de independentă, dar, în realitate, ea va tăcea și va suporta problemele până în ultimul moment, după care va face o criză de isterie sau un scandal monstruos.

2. Este obișnuită să comande și iubește cearta.

Totul ar trebui să fie la voia și porunca ei. Cum să conduci mașina, cum să parchezi, unde să cumperi mâncare, cum să faci reparație, cum să lucrezi și chiar cum să te relaxezi. Bărbaților le este destul de dificil să fie alături de astfel de femei. Acestora nu le place când nu sunt ascultate. Femeia singură nu poate evita cearta cu bărbatul. Ea poate fi foarte, foarte încăpățânată.

3. Nu înțelege de cine are nevoie.

Și, desigur, femeile singure sunt confuze. Ele nu înțeleg dacă au nevoie de un bărbat dur și serios sau unul blând și bun? Bogat sau nu prea? Romantic sau realist?

Azi îl doresc pe unul, mâine pe celălalt. Adesea femeile singure resping domnii cu perspectivă, apoi regretă, dar deja este prea târziu. Cu greu decid să înceapă o relație. Admiratorul încearcă să o convingă că nu ar trebui să-i fie frică, iar ea refuză și evită conversațiile serioase.

Acestea sunt semnele. În opinia mea, femeia care evită relațiile – devine rece, nesigură în interior, închisă. La exterior poate fi destul de frumoasă, dar în interior nu are căldură. Desigur, nici ea însăși nu se simte bine din acest motiv. Dar să încerci să topești această gheață – este doar decizia ta.