3 motive pentru care nu mă deranjează singurătatea.

Astăzi trăim vremuri în care multe persoane se simt sigure. Și în viața obișnuită, există momente în care ești singur o perioadă lungă de timp, dar pe mine nu mă deranjează acest lucru deloc. Iată de ce:

1. În singurătate îmi place să reflectez despre diverse lucruri. De exemplu, dacă citesc o carte în care sunt lucruri legate de ceva care mă pasionează, atunci mă gândesc la o propoziție minute în șir. Îmi pot aminti exemple de viață, pot compara lucrurile etc.  Întotdeauna există ceva la care să mă gândesc, asta îmi place să fac atunci când sunt singură.

2. În singurătate mă pot relaxa complet. Nimeni nu mă cheamă, nimeni nu vrea nimic, nu mă enervează. Poți să-mi relaxez mintea de diverse planuri. Mă pot gândi în sfârșit la mine. Pot face exact ceea ce-mi place. În ce zi pot să citesc toată ziua, să vizionez serialul preferat, să beau ceai? Cred că doar atunci când ești singură te poți cufunda complet în activitățile tale preferate.

3. În singurătate mă pot înțelege și cunoaște pe mine însămi. Nu vă imaginați cât de puțin ne cunoaștem pe noi înșine. Când ultima oară ai discutat despre dorințele tale? Nu despre dorințele tale actuale, ci, de exemplu, ceea ce visai acum zece ani. Ai deja asta? Mergi spre asta? Sau ai uitat de această dorință?

Mulți au uitat și nici nu-și amintesc ce și-au dorit. Iar acest lucru este important, deci trebuie să comunicăm cu noi înșine, să ne înțelegem și să mergem pe calea care a fost în mintea noastră inițial.