3 etape de activitate a bărbaților și de ce este important să nu fii o femeie comodă.

În procesul evoluției, bărbatul pentru a avea o parteneră, trebuia fie să o fure, să o cumpere sau să fie cel mai grozav tip. Iar pentru a-ți imagina mai clar acest proces, trebuie să uiți de morală și inteligență și să te orientezi către animale, unde masculii luptau pentru femele. Femelele nu fac acest lucru, doar masculii pentru că din punct de vedere fiziologic ei aveau necesitatea să se elibereze de testosteron.

Cum se manifestă astăzi această funcție la bărbați?

La prima etapă de activitate, cu condiția eliberării de testosteron – femeia este o pradă! Nu se atașează de ea, nu o iubește, nu o curtează. Aleargă după ea, probabil îi întinde o capcană și o folosește.

A doua etapă de activitate, cu condiția eliberării de testosteron – se formează o relație cu inamicul sau rivalul cu care nu se poate relaxa, nu-și poate arăta emoțiile. El doar dovedește cine este mai puternic, cine este liderul.

Și doar a treia etapă presupune ( nu omorârea și folosirea) ci demonstrarea virtuților, puterii, victoriilor și atenției. Doar la această etapă bărbatul este gata să construiască un parteneriat și să-și arate emoțiile.

Toate aceste etape sunt complet inconștiente – bărbații înșiși nu-și pot explica acțiunile, de exemplu, ei nu pot explica de ce ”calcă strâmb„ sau de ce își părăsesc partenerele care le oferă o relație ideală, care le satisfac pe deplin nevoile – spirituale, sociale, manifestă înțelegere, grijă, atenție. Arată bine, rămân mereu credincioase, nu se gândesc la alți bărbați, satisfăcându-le toate nevoile fizice.

Cel mai uimitor lucru este că bărbații înșală sau pleacă la femei care au trăsături umane mai rele: nu sunt atât de credincioase, nu manifestă înțelegere.  Ei explică acest lucru astfel:

”Am încetat să mă simt bărbat.”

”Nu mai aveam interesul să trăiesc.”

”Mi-am dorit adrenalină.”

De ce? Deoarece femeile bune nu susțin nivelul de testosteron al bărbatului și nevoia sa genetică de manifestare. Iar dacă bărbatul nu este activ, nu acumulează suficient testosteron, atunci nu i se formează atașamentul, valorile, iar relația se formează fie după principul : o pradă ușoară (prima etapă), fie o rivală (a doua etapă). Iar el își dorește să fie bărbat! Prin urmare, testosteronul trage bărbatul acolo unde simte cu adevărat victorie, inspirație.

Femeia ideală, cu un comportament perfect în cele din urmă se confruntă cu infidelitatea partenerului. De aceea, primul lucru de care trebuie să-ți amintești – nu poți deveni o femeie pe deplin comodă, care, la primul apel, se grăbește să răspundă nevoilor bărbatului – spirituale, fiziologice. În acest caz, femeia inconștient devine victimă a relației și formează o relație dependentă. Dependența emoțională și trădarea – sunt complementare.

Dependența emoțională este ca un miros repulsiv pe care nu îl recunoaștem, dar îl simțim.