Un bărbat zgârcit va folosi adesea în conversație aceste 4 fraze.

La începutul relației femeile tind să-și idealizeze iubitul. Trăsăturile de caracter negative care sunt vizibile, femeia îndrăgostită la început nu le observă, apoi justifică bărbatul, găsindu-i tot felul de scuze. Și numai după ce își dă seama cu ce bărbat s-a legat, regretă timpul petrecut și nervii pierduți.

Scuzele pe care le găsește femeia îndrăgostită: Este îmbrăcat modest și simplu? Este normal pentru un bărbat singur. Este egoist? În lumea modernă nu poți trăi dacă nu ești puțin egoist. Zgârcit? Ei bine, este econom – va fi un soț ideal.

De fapt, realitatea este alta: bărbatul este lacom și zgârcit nu numai financiar, ci și emoțional.

Dacă într-o conversație bărbatul folosește următoarele expresii, felicitări, ai alături de tine un astfel de exemplar!

1. „Îmi pare rău, am venit fără flori! Nu era niciun magazin în care să se vândă flori demne de tine. ”

Și nu este vorba doar despre flori! Data viitoare nu va exista o cafenea decentă în care se prepară cafea delicioasă, un magazin în care să se vândă prăjituri bune, lucruri de înaltă calitate și, în general, orice.

2. „Nu mi-au transferat salariul, păcat, nu mai mergem la cinema.”

Poate că într-adevăr nu și-a încasat salariu, dar cel mai probabil că minte. Și pentru el nu va fi nicio problemă să meargă din contul femeii, dacă ea își dorește foarte tare să vizioneze acest film. El va „compensa” neapărat totul, imediat ce situația financiară i se schimbă.

3. ”Iubito, mergem la teatru! Am ales cele mai bune locuri… pe balcon”.

Nu merită să-l justifici că nu erau bilete – dacă nu și-a cerut scuze, dar, dimpotrivă, crede că locul este „minunat” și se consideră un erou că te-a invitat la teatru – zgârcitul este mulțumit de sine și așa va fi întotdeauna!

4.”Ai o manichiură superbă … Și cât costă această plăcere?”

Crede-mă, din momentul în care apar astfel de întrebări, se poate spune cu siguranță că, pe lângă calcularea costurilor întâlnirilor voastre, bărbatul zgârcit va calcula și cheltuielile tale.

Dacă nu oprești astfel de conversații, în viitorul apropiat va suna fraza „De ce să cheltui atâția bani, când îți poți face singură manichiura.”

Exact din acest moment trebuie să pui capăt relației, pentru că lucrurile doar se vor înrăutăți. Astfel de oameni nu se schimbă.