Mi-am întrebat soția ce vrea pentru fericire? A numit aceste 4 nevoi.

Orice om vrea să fie fericit. Dar, probabil că fiecare are conceptul său de fericire.

Într-o zi mi-am întrebat soția: „Ce îți dorești pentru a fi fericită?” Ea a numit 4 lucruri. De atunci, încerc să i le îndeplinesc. Acesta este secretul relației noastre fericite.

Care sunt aceste nevoi?

Atenția

Desigur, toți bărbații înțeleg că femeia are nevoie de atenție. Dar nu toți știu cum să o ofere. Unii chiar arată nemulțumire. Ei spun că nu pot renunța la toate treburile lor pentru a sta alături de femeie și a-i acorda atenție.

Dar nici nu este necesar să faci asta. Femeile vor să primească atenție sub formă de complimente și declarații de dragoste. Trebuie să le repeți cât mai des. Dacă femeia te întreabă: „Mă iubești?”, ar trebui să-ți faci griji. În mod clar, îi lipsește atenția.

Fidelitatea

Această nevoie, desigur, ar trebui să fie evidentă, dar din anumite motive, pentru bărbați nu este așa. Orice bărbat ar trebui să înțeleagă că femeia nu poate fi fericită dacă este înșelată.

Nu-ți înșela femeia, nu o face să se simtă respinsă. Femeia pusă pe locul doi nu poate fi fericită.

Răbdarea 

Bărbații, desigur, știu că starea de spirit a femeii depinde în mare măsură de hormoni. Din cauza lor, comportamentul femeii se poate schimba. Ea, pe neașteptate, chiar și pentru sine, poate deveni iritată, depresivă sau agresivă.

Tot ce este necesar să facă bărbatul în astfel de momente – să înțeleagă starea iubitei sale și să o ierte. Învinuirea femeii pentru un astfel de comportament, nu va corecta situația, doar va duce la certuri.

Rerăbdarea bărbatului față de starea emoțională a femeii este cheia unei relații fericite.

Cumpărăturile

Bărbații adesea își exprimă nemulțumirea atunci când femeia cheltuie nejustificat. Mergând la magazin, ea poate cumpăra lucruri absolut inutile.

Cumpărăturile pentru femei sunt ca un medicament, un ajutor psihologic.

Permite-i iubitei tale să cheltuie bani pe ceea ce dorește. Asta îi va aduce întotdeauna emoții plăcute. Doar că este important să vă puneți de acord cu suma pe care o va cheltui.