10 semne că iubitul tău este un bărbat nesigur și este nepotrivit pentru o relație sănătoasă.

Majoritatea femeilor au fost în relații toxice cu bărbați nesiguri. Dacă ai ratat vreodată semnele lipsei de încredere la un bărbat, scenariul următor probabil că îți va suna familiar.

Pentru a evita să-ți frângi inima într-o relație cu un bărbat nesigur, există 10 semne cărora merită să le acorzi atenție.

1. Bărbatul nu are prieteni sau interese

El niciodată nu-și menționează prietenii și petrece timpul numai cu tine. În afara serviciului nu are alte interese și hobby-uri. Nu face sport, nu învață nimic nou, nu face voluntariat și nici nu merge la biserică etc.

2. El crede că încă îți mai iubești fostul partener. 

Este convins că nu ți-ai uitat fostul partener, chiar dacă ați divorțat / v-ați despărțit mulți ani în urmă și sentimentele care ți-au mai rămas pentru el sunt dezamăgire, milă, dezgust și ură ușoară.

3. Îți spune că te iubește deja la primele întâlniri. 

Prea devreme își declară dragostea eternă pentru tine. Partea ta rațională se simte așa: ”Mă iubește? Așteaptă puțin. Este doar a doua întâlnire. Aceste discuții sunt o nebunie.”

4. Îți spune că ești totul pentru el

Ești lumea lui, centrul universului, motivul său de a trăi. La început poți fi cucerită de ideea că ești atât de apreciată, dar să fii centrul universului său – este o presiune prea mare.

5. Are nevoie de confirmarea iubirii

Te întreabă adesea: ”Mă iubești?” Așteaptă complimente. Iar atunci când îi spui că îl vezi atractiv – nu te crede.

6. Este invidios pe prietenii tăi

Este invidios că petreci timpul cu ei. Nu-i place când te întâlnești cu colegii după muncă, când ieși cu prietenele la cumpărături și universul îți interzice să ai relații platonice cu bărbații. Te sună adesea sau îți trimite mesaje pentru a verifica unde ești și ce faci fără el.

7. Te amenință că se va despărți de tine.

Te amenință că va pleca sau va rupe legătura cu tine. Îți spune ceva de genul: ”Nu mă simt iubit.”, ”Cred că nu mă iubești cu adevărat” De fapt, el nu vrea să rupă relația, dar speră că îl vei ruga să nu plece. Dacă nu faci asta, își va lua cuvintele înapoi și va face tot posibilul să nu te piardă.

8. Îți spune despre fostele iubite și cum acestea l-au înșelat. 

După spusele lui, fostele partenere nu l-au iubit niciodată cu adevărat. El insistă că în fostele relații a fost o biată victimă. Nimeni nu l-a iubit. Toate l-au folosit și l-au înșelat. Acest lucru poate fi adevărat și poate fi motivul nesiguranței sale.

9. Te urmărește pe rețelele sociale 

Este întotdeauna la curent când publici ceva pe Facebook, Twitter sau Instagram. Te urmărește mereu ce faci. Char se poate supăra că nu l-ai informat înainte de a publica ceva.

10. Îți verifică telefonul

Trage cu ochiul când primești un mesaj. Te întreabă cu cine conversezi sau îți cere să-i arăți telefonul. Adesea simte că ascunzi ceva de el, chiar dacă doar îți verifici email-ul de lucru sau îi trimiți unei prietene o rețetă.