7 fraze dulci care te vor ajuta să ții bărbatul lângă tine.

Orice bărbat preferă să fie alături de femeia care îl vede ca un erou – acest lucru îl ajută să-și simtă forța, masculinitatea, curajul. Din păcate, femeile sunt obișnuite mai mult să critice bărbații.

Pentru ca bărbatul să înțeleagă cât de fericit poate fi cu tine, este foarte important să-i spui complimentele potrivite.

Iată 7 complimente care te vor ajuta să ții bărbatul lângă tine:

1. ”Ai mâini de aur”

Chiar dacă acest lucru nu este adevărat, fiecare bărbat trebuie să audă ocazional un asemenea compliment. Cu siguranță știe să facă cel puțin ceva cu mâinile – să răsucească un bec, să bată un cui, să atârne un tablou pe perete. Poți fi sigură că acest lucru va aduce beneficii relației voastre.

2. „Tu ești zidul meu de piatră.”

Fiecare bărbat are nevoie de recunoștință. Nu este atât de dificil să găsești cuvintele potrivite care pot fi pe placul bărbatului. Important este să nu uiți să i le spui atunci când iubitul tău te-a ajutat sau te-a protejat. Astfel va înțelege că ești – doamna inimii sale.

3. ”Îmi place să te privesc.”

Bărbații adesea se consideră insuficient atractivi, înalți, puternici. Pentru a susține stima de sine a bărbatului, convinge-l că în ochii tăi arată ca un adevărat Apollo. Chiar dacă acest lucru nu este complet adevărat, bărbatul va fi fericit, deoarece aude aceste cuvinte de la femeia iubită. Deci, tu ești cea care îi poate aprecia și accepta toate defectele, văzând avantaje în ele.

4. Ești atât de inteligent, întotdeauna descopăr ceva nou cu tine.”

Aceste cuvinte vor fi ca un balsam pentru suflet. Pentru el este foarte important să primească o confirmare a superiorității sale intelectuale. Fiecare bărbat iubește când femeia iubită îl ascultă cu interes.

5. „Îmi place umorul tău.”

Abilitatea de a face femeia să zâmbească este deja jumătate din succes. Chiar dacă bărbatul îți spune o glumă nu prea amuzantă, poți reacționa cu râs puternic. În caz contrar, iubitul tău se poate supăra.

6. “Ești foarte bun.”

Cu aceste cuvinte, femeia confirmă că nu se îndoiește de exclusivitatea lui. Orice bărbat vrea să fie apreciat, necesar. El vrea să fie sigur că femeia vede în el o persoană bună pe care te poți baza întotdeauna. Această atitudine inspiră bărbatul la realizări și fapte nobile în numele iubitei sale.

7. ”Ai gusturi excelente.”

Dacă iubitul tău ți-a cumpărat un parfum (o geantă, cercei, șal), ar trebui să-i lauzi bunul gust, chiar dacă nu ești mulțumită de cadou. Este, de fapt, un compliment și manifestarea politeții. Bărbații apreciază cel mai mult femeile recunoscătoare, pe acestea nu le părăsesc niciodată.