7 semne că bărbatul te iubește necondiționat.

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care și le pune o femeie în relație: „Mă iubește cu adevărat?” Când era mică, voia mereu să se asigure de dragostea tatălui ei. Apoi, a existat prima dragoste și prima relație romantică, când ea se întreba cât de serioase erau sentimentele tânărului pentru ea.

Și așa – toată viața. În fiecare relație nouă, femeile tind să își pună aceeași întrebare despre dragostea bărbatului.

Bărbații și femeile își exprimă dragostea în mod diferit. Cu toate acestea, există fapte pe care le fac bărbații cu adevărat iubitori:

1. Timpul cu tine este întotdeauna o prioritate pentru el.

Dacă te iubește cu adevărat, va face ca întâlnirile voastre să fie prioritare.

Acest lucru nu înseamnă că va înceta să lucreze, va uita de părinți și cei mai buni prieteni. Dar vei fi cea mai importantă parte a programului său. Nu te consideră o „pauză” între vizita la părinți și antrenament. Ești mai importantă decât toate acestea.

2. Vrea să te protejeze – fizic, financiar, emoțional.

Natura a făcut bărbații protectori. Aceasta este o dorință instinctivă de a-l proteja pe cel pe care îl iubește. Și se va manifesta nu numai în protecția fizică.

Dacă bărbatul te iubește cu adevărat, va dori să îți protejeze reputația, inima. El te va proteja în toate felurile, pentru că oferindu-și protecția, de fapt, își arată dragostea.

3. Te va ajuta să-ți dezvălui cele mai bune calități, în loc să arate spre defectele tale.

Dacă bărbatul te iubește cu adevărat, chiar dacă nu este de acord cu ceva, va manifesta respect și răbdare. Va fi principalul tău motivator, nu critic. Va dori să fie cel care îți șterge lacrimile, nu devine cauza lor. Chiar și în momente de ceartă, cuvintele și acțiunile sale se vor baza pe iubire.

4. Îți va arăta constant angajamentul său.

Iubirea matură nu este doar un sentiment, ci și obligații reciproce. Da, va vorbi despre sentimentele sale. Dar mai des decât asta, îți va confirma prin fapte că este devotat.

5. Nu te compară cu alte femei

Un bărbat cu adevărat iubitor nu te va face să simți că ar trebui să devii altcineva. Nu te va face să crezi că într-o bună zi te va schimba pentru o femeie mai atrăgătoare. Când sunteți împreună, el nu te pierde din priviri.

Dacă bărbatul în prezența ta se uită la alte fete, într-o zi, nu numai privirea lui, ci corpul va fi atras de altă femeie.

6. Dorințele tale sunt o prioritate.

Dacă bărbatul te iubește cu adevărat, atunci încrederea că ești fericită va fi cheia fericirii sale. Dacă îți neglijează dorințele, aceasta cu siguranță nu este iubire.

7. Va vorbi despre dragoste în cuvinte, o va arăta prin fapte și o va dovedi prin consecvența sa.

Când bărbatul te iubește cu adevărat, îți arată constant asta – atât prin cuvinte, cât și prin fapte. Iubirea este un angajament, iar angajamentul se manifestă prin consecvență.