7 Fraze pe care le spune femeia dacă nu-și mai iubește partenerul.

De multe ori se întâmplă că femeia are o atitudine rece față de tine, dar încă nu ești conștient de acest lucru. În același timp, schimbarea atitudinii poate fi determinată după unele fraze pe care le va spune în timpul conversației.

1. ”M-ai dezamăgit”

Aici poți înțelege imediat totul. Se dovedește că atunci când a început relația, femeia avea speranța că te vei comporta într-un anumit fel. Dar, în cele din urmă nu i-ai justificat așteptările.

Sau se întâmplă că lucrurile sunt mult mai simple – ai un adversar care i-a oferit ceva ce nu i-ai putut oferi tu.

2. ”Nu sunt dispusă să-mi pierd timpul cu tine.”

Dacă înainte îi plăcea să petreacă ore întregi cu tine, iar apoi, dintr-odată, spune astfel de cuvinte – nu mai este interesată de tine. Deloc. Și aici nu există soluții la problemă.

3. ”Este mai bine să luăm o pauză”

Cel mai probabil, ceva nu i se potrivește și plănuiește să înceapă o viață nouă, în care tu nu ai loc. Poate a apărut un alt pretendent în viața ei.

În același timp, ea vrea să te păstreze ca o opțiune de rezervă. Dacă lucrurile nu vor ieși bine, va fi posibil să se întoarcă la tine. Prin urmare, este mai bine să reacționezi adecvat la o astfel de frază – să fii pregătit pentru despărțire.

4. ”Rămânem prieteni?”

Acest lucru este similar cu opțiunea de rezervă. Unui prieten nu trebuie să-i dai raportul și îl poți alunga când nu-ți place ceva. Da, și este sigură că vei face totul pentru ea.

5. ”Relația noastră nu are viitor.”

Aici cuvintele ei sunt adevărate – nu are un viitor cu tine, dar cu alții – da.

6.”Nu am nevoie de tine.”

Aceasta este o frază sinceră care nu are alt sens. Totul ar trebui să fie clar. Ia deja o decizie.

7. Laudă alt bărbat.

Acest lucru sugerează că îl place. Când femeia laudă o altă persoană în prezența ta, te avertizează cumva că este timpul să-ți cauți o altă parteneră. Această frază spune că femeia ta este interesată de alt bărbat în toate sensurile.

Întotdeauna este dureros să te desparți, mai ales când ai investit în relație mult efort, sentimente, energie și bani. Dar nu merită să te umilești atunci când ești neglijat, pentru că doar vei pierde.