5 tehnici simple care vor face bărbatul să te venereze.

Dacă femeia știe să-și folosească intuiția și viclenia, atunci orice bărbat o va venera.

Ce este frumusețea feminină pentru bărbați? Nu este doar frumusețea exterioară – silueta, trăsăturile frumoase ale feței, părul… Frumusețea pentru bărbați este, de asemenea, încrederea interioară, calmul și autosuficiența. Și este ușor să te prezinți exact așa cum doresc bărbații să te vadă, dacă știi anumite tehnici psihologice.

1. Unicitatea

Bărbatul vrea să vadă alături de el o femeie unică, care atrage privirile altor bărbați. Astfel, se va simți mândru că doar el a reușit să o cucerească. Cu toate acestea, nu trebuie să fii Cleopatra. Poate fi vorba de o trăsătură exterioară neobișnuită sau o trăsătură de caracter care te diferențiază de celelalte.

2. Deschiderea emoțională

Aceasta este o calitate importantă, inerentă doar femeilor. Cu cât dai dovadă de mai multă empatie și deschidere, cu atât mai mult te place s*xul opus.

Aceste trăsături de caracter practic le lipsesc bărbaților, întrucât sarcinile lor de viață sunt diferite de cele feminine.

3. Comunicarea non-verbală

Poți comunica nu numai prin cuvinte, ci și prin gesturi, expresii faciale, senzații tactile. Aceasta este o artă complexă pe care o stăpânesc perfect aproape toate femeile.

Femeia înțelege cu ușurință dispoziția bărbatului pe care îl place, îi înțelege emoțiile după gesturi și postură. Dacă deții această artă, garantat vei avea succes la bărbați.

4. Încrederea în sine

Putem spune că bărbații sunt interesați de femei autosuficiente, dar numai dacă această autosuficiență nu se transformă în independență totală.

Femeia trebuie să poată obține plăcere chiar și atunci când este singură. Ea nu are nevoie de laudă excesivă, pentru că știe totul despre sine. O astfel de femeie atrage nu numai bărbații, ci și femeile puternice (ca partenere de afaceri).

5. Viclenia feminină

Da, exact, viclenia. Bărbații sunt conștienți de faptul că femeile își folosesc întotdeauna farmecele. Dacă știi să folosești aceste abilități, atunci orice bărbat te va urma. Viclenia feminină, fără scopuri ascunse – poate cuceri orice bărbat puternic, iar acesta la rândul său va cuceri această femeie unică.