4 secrete pentru a-ți face bărbatul să nu se despartă niciodată de tine.

4 trucuri pentru a-ți proteja bărbatul de privirile vecinelor și prietenelor.

1. Respectă-i viața (și hobby-urile)

Trebuie să nu uiți că în cuplul vostru există doi adulți, care sunt responsabili pentru deciziile lor. V-ați găsit unul pe celălalt ca personalități mature și merită să vă respectați interesele. Nu trebuie să-i spui că hobby-urile sale sunt „gunoi” sau „o altă jucărie inutilă”. Doar așează-te alături și întreabă-l ce este cu adevărat important pentru el.

2. Fii delicată cu ego-ul său

 

Ego-ul masculin, în esență, este mult mai vulnerabil decât ego-ul feminin. De aceea, mulți bărbați se simt învinși, iar unii se simt norocoși. Cel mai probabil, alături și de unii, și de ceilalți sunt diferite tipuri de femei – gândește-te la modul în care poți stimula bărbatul să obțină succes.

3. Fii cât mai pozitivă, nu depresivă alături de bărbat.  

Bărbatul se încărcă de energie de la femeie: ceea ce înseamnă că trebuie să încerci să acumulezi cât mai multe emoții pozitive în jurul tău, petrecând timpul plăcut și util. Astfel vei putea seta bărbatul într-un mod pozitiv și plin de viață.

4. Nu încerca să-l schimbi, acceptă-l așa cum este.

Aproape fiecare femeie este sigură că poate schimba bărbatul. Chiar dacă încerci să faci asta delicat și imperceptibil, crede-mă, bărbatul va simți, cu siguranță. Bărbatul trebuie să aibă spațiu personal și să fie ceea ce este, pentru a se putea dezvolta în direcția bună. Iar plângerile constante niciodată nu au adus rezultate pozitive.