De ce odată cu înaintarea în vârstă femeia devine neplăcută pentru bărbat (și eu aș ”fugi” la alta).

Mulți bărbați de peste 40 de ani visează, iar unii chiar fug din familie la amante tinere. De ce bărbații fac asta? 

În opinia mea, motivul constă în maturizarea psihologică a bărbaților. Fetele la 20 de ani sunt deja pregătite să nască, să aibă o familie și să muncească, dar ce se întâmplă cu bărbații? La 20 de ani, băieții nici nu planifică să-și creeze o familie, de aceea am pus maturizarea psihologică pe primul loc.

Ce se întâmplă cu femeile la 40 de ani, dacă încetează să aibă grijă de sine? Așa este, se vor transforma într-o stafidă. Și oare bărbații iubesc astfel de femei? Nu cred că cineva vrea să se uite la soția îmbătrânită, când amanta la ai săi 35 de ani poate arăta de 25. Și atunci, în mod firesc, femeile încep să găsească scuze: gospodăria, familia, etc. dar, de fapt, este vorba despre dorință.

Femeia nu vrea să arate bine, pentru că este deja căsătorită. De aceea, dacă ai uitat complet să ai grijă de aspectul tău, bărbatul poate intra în alt apartament.

Distracțiile

Cum te distrezi când ai peste 40 de ani? Cum îți petreci weekendul? Cred că bărbatului trebuie să-i dai ceea ce își dorește cel puțin în weekend. Nu vrei cu el? Caută alternative, dar cu siguranță nu merită să mergi la casa de la țară și să lucrezi și acolo în singura zi liberă. Mergi uneori la cumpărături fără soț, bărbații nu sunt încântați prea mult de această activitate. Întâlnește-l de la serviciu într-un mod oarecum neobișnuit și atunci soțul tău te va aprecia.

Cred că mai puteți găsi un hobby comun, atunci veți petrece timpul împreună mult mai confortabil. Și cel mai simplu – întreabă-l ce îi lipsește, dar trebuie să fii pregătită pentru critici și să nu te superi dacă are pretenții.

Cum mențineți pasiunea în relație? Împărtășiți-ne secretele în comentarii.