5 tipuri de femei cu care bărbații nu pot construi relații.

Ați observat că de multe ori fetele inteligente și frumoase rămân singure, în timp ce prietenele lor mai puțin atractive se căsătoresc cu succes, sunt înconjurate de dragostea și grija bărbaților frumoși?

Problema este caracterul lor. Există mai multe tipuri de femei cu care bărbații nu pot sau este extrem de dificil să construiască relații.

Dacă visul de a avea o relație fericită este o prioritate pentru tine – atunci evită tipurile de comportament descrise mai jos, deoarece acestea resping bărbații.

Femeia de afaceri

Mândră și independentă, a reușit totul singură mergând spre obiectivul stabilit – ea demonstrează aceste calități ca niște medalii. Dar ceea ce funcționează în afaceri, este distructiv în relații.

Bărbații sunt construiți astfel încât să protejeze femeia fragilă, lipsită de apărare. Dar cu o astfel de femeie poți construi doar o relație partenerială.

De regulă, femeile puternice atrag bărbați slabi de caracter, care un timp se uită în ochii lor și zâmbesc, dar în cele din urmă femeile se plictisesc și scapă de ei, ca de o povară grea.

Femeia consumatoare 

 

Aceasta este o altă extremă. Aspectul frumos este un produs pe care încearcă să-l vândă scump, în schimbul unei vieți confortabile și frumoase. Aceste femei sunt obișnuite să ia, dar nu oferă nimic în schimb: nici emoții, nici afecțiune, nici grijă și atenție.

Se consideră niște prințese, cărora bărbații le datorează întotdeauna ceva. La primele semne, tinerii inteligenți dispar din viața unei astfel de ”prințese.”

Femeia isterică 

Această femeie este un caleidoscop de emoții, de la bucurie la plâns – un montagne russe pentru a testa sistemul nervos al bărbatului. În cele mai multe cazuri, aceasta este o încercare nedisimulată de manipulare. Și este cauzată de îndoiala de sine și dorința de a fi în centrul atenției bărbatului.

Astfel de fete, înainte de a începe să construiască relații cu bărbații, ar trebui să crească puțin. Infantilismul, neacceptarea criticii și manipularea cu ajutorul lacrimilor – este calea directă către singurătate.

”Femeia-bărbat”

Un alt tip comun de femei în societatea modernă. Un fel de rebeliune împotriva conceptului de feminitate, rafinament, tandrețe.

Astfel de femei sunt nepoliticoase și neîngrijite, demonstrativ agresive și conflictuale. Bărbații adesea leagă prietenii cu ele, dar fără intenții de romantism sau intimitate. Doar o schimbare radicală a imaginii va putea ajuta femeia să-și îmbunătățească situația.

Femeia ușuratică

Aceste femei nu sunt capabile să rămână fidele unui bărbat, întâlnindu-se cu mai mulți în același timp.

Prin urmare, dacă ai dorința de a-ți crea o familie – primul lucru pe care trebuie să-l faci – este să-ți reevaluezi valorile și prioritățile de viață.