Crezi că nu ai noroc în dragoste? Vezi dacă nu faci una dintre aceste 7 greșeli și respingi bărbații.

Se întâmplă că femeia este frumoasă, deșteaptă, dar nu are noroc în dragoste. Ea nici nu bănuiește că prin acțiunile sale respinge bărbații, pentru că face de fiecare dată aceleași greșeli.

7 lucruri care îndepărtează imediat orice bărbat:

1. Critica și sfaturile necerute.

De exemplu, bărbatul încearcă să flirteze cu femeia, îi spune că are părul frumos, că îi place mirosul și silueta ei. Iar ea îi răspunde: „De la tine miroase rău!” De ce ai portofelul atât de zdrențuit?”

Atracția bărbatului dispare imediat și el își mută atenția la un obiect mai ușor în comunicare. Astfel de femei ar trebui să învețe că uneori este mai bine să se rețină și să vadă în oameni părțile frumoase, nu doar defectele.

2. Femeia povestește despre foștii parteneri 

Bărbații urăsc când sunt comparați cu alții. Mai ales dacă nu este în favoarea lor. Vorbind despre foștii iubiți sau că vecinul o simpatizează, ea încearcă să-i arate bărbatului cât este de solicitată, vrea să-i crească interesul, dar obține efectul invers – bărbatul crede că nu are nicio șansă și se retrage.

3. Pretinde că este o victimă

Există femei care aleg poziția victimei încă de la începutul relației: „Ah, nu m-a sunat și nu mi-a dorit noapte bună. Sunt supărată pe el.” Apoi așteaptă recunoștință din partea bărbatului pentru jertfa sa.

Bărbații nu apreciază astfel de concesii, de aceea este mai bine să construiești încă de la început o relație confortabilă pentru tine, iar dacă faci sacrificii, atunci nu aștepta recunoștință.

4. Vrea să pară foarte inteligentă

O astfel de femeie încearcă constant să-și dovedească superioritatea față de bărbați: pune întrebări complicate, se ceartă, își verifică poziția cu Internetul.

Nu contează dacă are sau nu dreptate – în dragoste oricum pierde. Dacă are dreptate – va fi neplăcut pentru bărbat, iar dacă greșește, se va simți vinovată și nu se va mai gândi la relație.

5. Este obsesivă  

O astfel de femeie va scrie și va șterge mesajul, neavând curajul să-l trimită bărbatului după întâlnire. Și dacă l-a trimis, dar nu primește un răspuns imediat, va tortura bărbatul cu pretenții și chiar va decide să rupă relația, deși ei se cunosc doar de o zi.

Oricât de frumoasă ar fi, bărbatul va obosi de o iubire atât de sufocantă.

6. Suspectează constant bărbatul 

Bărbatul îi spune că a fost cu prietenii, iar ea deja îl consideră un trădător. Femeia este sigură că bărbatul minte și va căuta confirmarea în telefon, va verifica datele bărbatului și ale prietenilor săi.

Bărbatul nu va suporta mult acest control și va fugi în libertate.

7. Fumează și bea alcool

Obiceiurile proaste îndepărtează bărbații. O seară frumoasă nu va mai fi așa de îndată ce femeia bea prea mult alcool, fumează și înjură cu expresii pe care bărbatul nici nu le cunoaște.

A distruge întotdeauna este mai ușor decât a construi, mai ales atunci când intervin aceste 7 lucruri. Scăpând de ele, îți va fi mult mai simplu să-ți găsești iubirea, vei trăi mai ușor și vei obține succes.