Aceste 8 calități te fac să iubești femeia pentru totdeauna.

Lumea este imposibilă fără femei. Femeia fie gestionează casa, fie îți permite să gestionezi, dar este responsabilă pentru fericirea, legăturile familiale, tradițiile și ritualurile prezente în casa ta. Desigur, poți cumpăra o casă, dar ea îi aduce farmec și o face ”casă”. Fiind de pe Venus, femeia posedă aceste 8 calități care te fac să o iubești veșnic:

1. Ea are capacitatea de a-ți direcționa ego-ul. 

Probabil că ai fost un băiat agresiv și supărat înainte ca ea să intre în viața ta, dar după sosirea ei ai devenit o persoană ambițioasă, care știe ce vrea și are un scop bine definit. Ea te-a ajutat să-ți dai seama de potențialul tău, deoarece ți-a crescut ego-ul în mod constructiv. Ea este cea care îți oferă motive să crezi în tine.

2. Te iubește din toată inima.

Da, dacă te iubește, o face din toată inima. Dar are nevoie de timp înainte de a intra într-o relație. Felul în care face lucrurile mici pentru tine, felul în care este mereu cu tine, cum se ceartă despre obiceiurile tale greșite și cum își arată dragostea pentru tine: este o persoană specială, te iubește și merită și iubirea ta.

3. Este uneori timidă cu tine.

Da, zâmbetul acela spune totul. Chiar și după câțiva ani de relație, există momente în care este timidă ca o fetiță de șaisprezece ani. Acest moment trebuie apreciat pentru că este pentru tine. Dacă vrei să se simtă timidă, lasă-i un bilet (poate cu aceleași cuvinte pe care i le-ai spus cu mulți ani în urmă) și privește-o în tăcere: zâmbetul ei uimitor spune totul.

4. Ea are grijă de familia ta.

Ziua ei începe cu gânduri despre ce să gătească la micul dejun. Ea are grijă de părinții și copiii tăi. Și-a părăsit familia în care s-a născut și s-a stabilit în casa ta pentru a avea grijă de toți. Ea oferă acea forță emoțională și mentală de care are nevoie fiecare membru al familiei. Grija ei este pilonul pe care se construiește cuibul frumos numit „casă”.

5. Pentru tine își dezvoltă interesul pentru sport. 

Ea poate renunța la shopping doar pentru a petrece câteva ore cu tine urmărind meciul de fotbal. Poate că nu știe prea multe despre sportul tău preferat, dar va învăța pentru tine. Dacă ea poate face asta, și tu poți lăsa jocurile video pentru a descoperi ceea ce este important pentru ea.

6. Îți oferă „spațiul” de care ai nevoie.

Înainte de a fi femeia iubită, ea este cel mai bun prieten care te înțelege perfect. Ea are încredere și nu se îndoiește de tine. Știe că, în timp ce ești la serviciu, preferi să rămâi concentrat. Înțelege că o zi liberă, o poți dedica prietenilor.

7. Acceptă compromisurile pentru a construi o familie.

Compromisurile vin de la ambii într-o relație, însă ea este prima care le inițiază. Ea este cea care își schimbă casa și obiceiurile matinale. Ea este cea care acceptă să-și arate dragostea și grija pentru părinți doar prin apeluri telefonice și video. Ea este de acord să meargă cu tine și să își construiască o viață nouă.

8. Este sensibilă, dar puternică.

Este femeia secolului XXI. Și-a apărat și și-a păstrat natura sensibilă sub straturi de putere. Ea are grijă de familie, de sine și dacă este necesar, acționează ca un sistem de sprijin, dar plânge din când în când. Tu ești singurul bărbat în fața căruia își poate dezvălui latura emoțională, altfel va construi ziduri în jurul ei pentru a se putea mișca în lumea exterioară.

Concluzie

Ea nu are nevoie îmbrățișări cu laude și flori doar de Ziua Femeii sau de ziua ei, dar are nevoie de timpul tău, de recunoaștere și de zâmbete zilnic. Are nevoie de o relație puternică pentru a fi femeia visurilor tale.