5 lucruri pe care o femeie matură nu le va face de dragul bărbatului

Femeia matură – este femeia care înțelege că a venit timpul să trăiască pentru sine. De cele mai multe ori ea este o persoană de succes, autosuficientă, care își permite o astfel de viață.

Dar, la fel ca înainte, vrea să fie iubită, își dorește o relație caldă cu bărbații. Însă, într-o relație se va comporta oarecum diferit. Ea are principii la care nu va renunța niciodată.

Ce lucruri nu va face o femeie matură?

1. Nu se va agăța niciodată de bărbat.

Dacă, după ce a cunoscut un bărbat, își dă seama că el nu visează la următoarea întâlnire, atunci nu va insista. Nu-l va suna să afle de ce bărbatul a promis că o sună și nu a sunat-o. Femeia matură nu-și pierde timpul cu astfel de bărbați. Ea înțelege perfect că interesul trebuie să fie reciproc.

2. Se întâlnește doar deschis.

Nu se va ascunde și nu se va întâlni cu bărbatul în cafenele ieftine, doar pentru ca să nu-i observe cineva.

Dacă bărbatul vrea o relație cu ea, atunci nu ar trebui să existe lucruri nespuse. Totul trebuie să fie deschis și transparent, iar dacă nu – despărțirea este unica soluție.

3. Nu încearcă să schimbe partenerul, îl acceptă așa cum este.

O femeie matură este deja o personalitate formată. Ea înțelege perfect că și partenerul ei, de asemenea, are trăsături de caracter formate.

Dacă femeia înțelege că poate accepta aceste trăsături, atunci, desigur, relația merită dezvoltată. Iar dacă nu – despărțirea este cea mai bună soluție, nu încercarea de a-l schimba.

4. Nu tolerează lipsa de atenție.

Femeia matură își tratează cu atenție bărbatul și consideră aceasta o calitate importantă în relație. Pentru că ceea ce este important și semnificativ pentru el, ar trebui să fie semnificativ pentru ea.

Dacă bărbatul nu este atent, ea nu va tolera această atitudine. Desigur, dacă se întâmplă o singură dată – poate trece cu vederea. De exemplu, el a uitat o zi importantă. Dar când se întâmplă tot timpul, înseamnă că nu-i pasă de ea.

5. Nu-și va schimba stilul de dragul bărbatului.

Femeia matură își înțelege bine avantajele. Ea are propriul stil și o anumită părere despre imaginea sa. Și nu va schimba nimic de dragul unui bărbat. Dacă el nu este de acord cu detaliile imaginii sale, îi va cere să o accepte așa cum este sau să plece.

Dacă femeia matură a găsit un partener care i se potrivește complet și ea i se potrivește lui, atunci viața lor împreună poate fi fericită.