11 cele mai enervante obiceiuri masculine pe care femeile nu le suportă.

Chiar dacă locuiești cu o fată, nu înseamnă că ea îți va spune tot ce o enervează. Uneori, femeia tace pentru că te iubește. Sau pur și simplu nu vrea să-ți rănească sentimentele.

Doar tu decizi dacă vrei să schimbi ceva în viață sau este mai ușor să găsești o femeie care te va iubi cu toate defectele tale.

Iată o listă cu cele mai enervante obiceiuri masculine.

1. Porți aceeași pantaloni / blugi câteva săptămâni, fără să-i speli.

Chiar dacă ai doar o pereche de pantaloni, nu fi leneș, spală-i. Hainele uzate și urât mirositoare nu te vor face mai atractiv.

2. Îți lași rufele murdare prin toată casa.

Acesta este un obicei ciudat al băieților crescuți de mame hipergrijulii. Soția/iubita ta cu siguranță nu este entuziastă să strângă de prin casă șosetele tale (sau ceva mai interesant).

3. Nu faci duș după o muncă intensă.

Poate fi după antrenament sau după treburile casnice. Poate ți se pare că într-un tricou umed arăți deosebit de atrăgător, dar este puțin probabil ca femeia ta să fie încântată de mirosul pe care îl emani. Deși, fiecare cu dependențele sale.

4. Porți lenjerie murdară.

Nu trebuie să te gândești că în întuneric nimeni nu îți va observa lenjeria.

5. Părul și barba neîngrijită.

Barba neuniformă, părul crescut, unghiile lungi – resping. Da, poți lucra la o fabrică, la o  muncă dificilă, dar elementar trebuie să ai grijă de tine. Cel puțin înainte de întâlnire.

6. Ești unul dintre cei care scot sunete obscene în public.

Poți face acest lucru, dar nu în prezența iubitei tale. Nu o face să roșească în fața altor oameni.

7. Nu-ți speli dinții dimineața înainte de a o săruta. 

Un sărut plin de tandrețe, este desigur foarte romantic. Dar respirația de dimineață poate strica un astfel de gest romantic.

8. Lași vasele murdare în chiuvetă.

Se poate vorbi la nesfârșit despre faptul că locul femeii este în bucătărie. Și spălarea vaselor este datoria ei. Dar, fii cu adevărat adult. Curăță după tine.

9. Le spui prietenilor tăi despre ea.

Un bărbat adevărat nu se afirmă niciodată, umilindu-și femeia în fața prietenilor.

10. Îți curge saliva pe pernă când dormi.

Atunci când prietena mea mi-a spus că asta o irită în soțul ei, am râs cu lacrimi. Pentru că și eu fac parte din această categorie de oameni. Desigur, cineva poate considera această caracteristică dezgustătoare, dar cu greu poate fi rezolvată.

11. Nu o ajuți la menaj.

Femeia poate lucra la egalitate cu bărbatul. Prin urmare, este absolut de neînțeles de ce într-o astfel de situație, bărbații cred că toate treburile gospodărești nu sunt pentru ei!