Oare până la ce vârstă bărbații au nevoie de femei? O poveste reală din care te poți inspira.

Vreau să vă spun o poveste despre dragostea și viața a doi oameni în vârstă. Această poveste mi-a spus-o fiica lor.

Cuplul a trăit o viață lungă împreună – mai mult de 40 de ani. Într-o zi soția s-a îmbolnăvit și a decedat. Bărbatul și-a înmormântat soția și părea că viața i s-a oprit în loc. Mergea tăcut prin casă…în tăcere încerca să facă ceva. Așa au trecut mai mult de șase luni.

Fiica își vizita ocazional tatăl, pentru că locuia în alt oraș. Și într-o zi când a venit în vizită, și-a surprins tatăl comunicând amabil cu o femeie de aceeași vârstă. El i-a spus că este o veche cunoștință de-a sa. Femeia a început să vină la el din ce în ce mai des. Iar fiica a observat că tatăl său a devenit mai calm, mai fericit și că își prețuiește mult oaspetele. Casa a devenit ordonată și confortabilă.

Apoi tatăl a anunțat-o că această femeie va locui acum cu el.

– Cum poți face asta tată, nu a trecut niciun an de la moartea mamei!?

– Dar tu încearcă să trăiești singură, i-a răspuns tatăl.

Deci, până la ce vârstă bărbații au nevoie de femei?

Dar pentru început haideți să înțelegem pentru ce au nevoie de ele: pentru s*x, crearea unei familii? Sau poate doar pentru comunicare, pentru a avea alături un suflet pereche, a avea pe cineva pentru care îți dorești să trăiești?

Bărbatul avea 77 de ani atunci când a murit soția sa. Încă arăta bine și era sănătos. Soția sa a murit, iar el nu avea cu cine împărtăși o vorbă și, odată cu venirea cunoștinței sale, a simțit din nou că trăiește și are nevoie de cineva.

 „Fiecare bărbat are nevoie de o muză, care îl ajută să trăiască, să creeze și să facă fapte.”.

În acest caz, femeia a luminat singurătatea unui bărbat în vârstă, a trezit în el dorința de a trăi, i-a trezit inspirația, forța de a merge mai departe. Se dovedește că bărbatul are nevoie de femeie și la 77 de ani și până la moarte.

Am sfătui-o pe prietena mea să nu intervină în viața tatălui ei, să-l lase să fie fericit. Să-și trăiască viața așa cum vrea!

Dragostea nu are vârstă! Bărbații și femeile sunt capabili să iubească, să construiască relații, să lege prietenii și să comunice până la moarte.

Ce credeți, dragi cititori?