Opinie: 5 motive pentru care mulți bărbați nu-și mai iubesc soțiile după 60 de ani.

Am o familie cu adevarat minunată. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de 34 de ani. Dar înaintea mea el a mai avut două neveste. Și am decis să-l întreb de ce a încetat să le iubească, ce a servit drept impuls?

Iată ce criterii a subliniat:

1. Femeia subestimează bărbatul. 

Niciodată nu trebuie să-ți subestimezi bărbatul, nu-i poți spune că este inutil sau slab, în anumite momente. Pentru că reproșurile ”nesemnificative”, dar constante îi subminează credința în forțele proprii. Trebuie să-ți sprijini partenerul, să-i inspiri speranță și atunci el va face același lucru pentru tine.

2. ”Am dreptate și tu știi asta!”

Adesea, femeia nu ascultă ceea ce spune bărbatul și nu ține cont de comentariile sale, deoarece caută în ele un sens ascuns și nu o indicație directă a ceea ce ar trebui să schimbe. Ea crede că are mereu dreptate, chiar și ciorba sărată nu este o greșeală, ci o idee. Iar cu o astfel de persoană nu vei putea conviețui mult timp.

3. ”Nu mai contează, sunt deja căsătorită.”

Trebuie să ai grijă de tine, indiferent de cât timp sunteți împreună, 2 luni sau 20 de ani. Pentru că și noi ne dorim bărbați chipeși, îngrijiți. Da, și astfel bărbatului îi este mult mai ușor să se uite la fetele frumoase din jur, dacă nu are o doamnă frumoasă alături.

4. ”Nu vorbim.”

Comunicarea – este una dintre cele mai importante componente ale vieții, fără ea este aproape imposibil să construim relații. Și dacă nu vorbiți, înseamnă că interesul unul față de celălalt a dispărut. Ulterior, vă îndepărtați și nimic nu va mai fi ca înainte.

5. Femeia nu are viața proprie. 

Doamnele tind să se dizolve complet în relația romantică, iar după căsătorie acest lucru se intensifică. Și cu o persoană care trăiește pentru celălalt, nu-ți dorești să rămâi alături. Prin urmare, bărbatul se plictisește și pleacă.

Dacă ați observat momente similare în familia dvs., ar trebui să schimbați lucrurile cât mai curând posibil, astfel încât să nu fie prea târziu!