3 lucruri pe care le va cere bărbatul de la femeie, atunci când nu-i pasă de ea.

Iubirea nu întotdeauna este reciprocă, dar dacă bărbatul nu te iubește el poate începe relația din milă sau pentru a profita de tine. Și în acest caz, el va cere întotdeauna mai mult decât într-o relație sănătoasă, în care ambii parteneri își doresc să fie împreună.

În acest articol vorbim despre cerințele tipice pe care le va avea bărbatul care nu-și iubește partenera.

El îți va cere să plătești pentru el sau să îl ajuți financiar.

Dacă sunteți căsătoriți de 20 de ani și soțul tău și-a pierdut locul de muncă și temporar trăiește din contul tău – desigur, asta nu înseamnă indiferență. Dar dacă la începutul unei relații, bărbatul îți spune clar că nu va plăti pentru tine și ar fi frumos dacă ai plăti pentru el uneori (de exemplu, poate cere un împrumut sau își uită portofelul în mod regulat) atunci vede în tine oportunitatea de a economisi, dar ca femeie nu-l interesezi.

2. Cere mereu mâncare gustoasă și locuința să strălucească de curățenie.

Acest punct se referă atât la cuplurile căsătorite, cât și la partenerii care conviețuiesc împreună. Orice bărbat are dreptul să iubească curățenia și cinele gustoase, dar dacă stereotipul „să fii o gospodină bună” se transformă într-un ultimatum, iar supa sărată devine motiv de ceartă – atunci ești văzută doar ca o menajeră.

3. Cere să-ți schimbi planurile și să vă întâlniți atunci când are el chef sau îi este comod.

Când bărbatul este interesat de femeie, el se adaptează după ea pentru că așteaptă cu nerăbdare întâlnirile. Dar dacă nu-i pasă de femeie, el se va întâlni cu ea doar în termenii săi. De aceea, atunci când ți se spune: „Înțeleg că azi trebuia să te întâlnești cu prietenele, dar nici eu nu pot veni în altă zi”, este clar că nu-i pasă de tine, ci mai degrabă îți face o favoare, acceptând să se întâlnească.