Transmite-i fiicei tale aceste 7 sfaturi și ea va putea fi fericită în viața de familie.

Draga mea fetiță.

Nu contează ce vârstă ai acum 15, 20, 38, 45 de ani, nu contează de câte ori ai întâlnit primăvara. Nu contează câte certuri au fost între noi și cât de departe ești acum de mine. Nu contează câte orașe, țări și kilometri ne separă, vreau doar să fii fericită și să întâlnești un bărbat demn de tine.

Încerci să-mi dovedești că ai devenit destul de adultă, dar nu pot accepta asta. Mă sperie gândul că inima ta poate aparține unui bărbat care nu va fi demn de tine.

Eu nu am putut face acest lucru. Toată viața mi-a fost teamă să fiu singură, de aceea am trăit cu cei care nu erau demni de titlul de soț și tată. Dar, am înțeles acest lucru prea târziu. Am înțeles de ce ai devenit independentă atât de devreme, de ce ai plecat de acasă și ai început să te întreții singură. Ești mai înțeleaptă decât mine. Și sunt recunoscătoare că încă mă consideri mama ta și mă iubești indiferent de orice.

Mi-a luat prea mulți ani să înțeleg ce bărbat ar trebui să am alături. De aceea, vreau să nu repeți greșelile mele, să nu-ți frică de singurătate, să nu lucrezi în trei locuri de muncă pentru a te întreține și să-ți poți alege un soț demn.

Nu știu unde vei întâlni bărbatul cu care îți vei petrece viața și de la care vei dori copii, dar aș vrea să cunoști 7 lecții importante care te vor ajuta să creezi fericire în familia ta.

1. Nu alerga după bogăție

Nu te uita în portofelul bărbatului, uită-te dacă știe să câștige bani. Pentru că oricine poate avea perioade dificile și dacă el nu se teme de lucru și într-o criză este gata să schimbe sacoul scump pe scaunul unui șofer de taxi, pe uniforma de curier fără a se gândi la rușine, atunci cu siguranță nu te vei pierde cu el.

2. Uită-te la familia lui

Nu contează cine sunt părinții lui, muncitori simpli sau medici academicieni, uită-te la modul în care comunică între ei, dacă în familia lor domnește dragostea și fericirea, înseamnă că un astfel de bărbat va aduce fericirea în familia voastră (deși există și excepții).

3. Nu încerca să-l salvezi.

Dacă are obiceiuri proaste, prieteni toxici sau dacă îl urmărește eșecul, gândește-te dacă ești dispusă să-l salvezi pe parcursul vieții. Nu trăim într-un basm și monstrul nu va deveni niciodată un prinț frumos.

4. Nu-i ierta umilința.

Draga mea, scoate-ți ochelarii roz. Dacă te agresează fizic, îți provoacă lacrimi, te umilește, nu visa că se va schimba – fugi de el.

5. Nu trăi cu el de dragul copiilor.

Nu uita, copiii nu au nevoie de o familie completă, ci de o familie fericită. Nu trăi cu el de dragul copiilor, dacă poți pleca, pleacă!

6. Nu alege bărbatul după înfățișare.

Dacă toate femeile visează la el, atunci nu este opțiunea ta. Da, un astfel de bărbat poate fi credincios și loial. Dar, ești gata toată viața să lupți împotriva celor care visează să-ți ia locul?

7. Te-a înșelat, pleacă.

Desigur, toată lumea face greșeli, dar gândește-te, tu ești femeia lui, iar el te-a trădat și, dacă a făcut-o o dată, o va face încă de zece ori. Iubește-te. Acest lucru este mai important decât orice bărbat.