5 fraze pe care le vei auzi doar de la un bărbat slab.

Un bărbat slab nu poate acționa decisiv. La începutul relației el poate părea o persoană de succes, însă puțin mai târziu, o femeie inteligentă îl va descoperi.

Astfel de bărbați se comportă nefiresc, de parcă joacă un rol. Și totuși, îl poți recunoaște după câteva fraze pe care le spună deseori.

1. „Să discutăm altă dată”.

Astfel de bărbați pot fi numiți neserioși și fetele deștepte îi descoperă rapid. Femeia înțelege perfect că nu va exista ”altă dată”, el pur și simplu nu vrea să vorbească despre asta, sperând că totul va trece de la sine. El poate face acest lucru mereu, până când femeia obosește de scuzele lui și îi spune că este timpul să pună capăt relației.

2. „Hai să ne odihnim o săptămână unul de celălalt”.

În acest caz, nu femeia, ci partenerul vrea despărțirea. Doar că este prea laș pentru a vorbi deschis. Astfel de bărbați vor minți, vor inventa argumente inutile. Ei doar speră și așteaptă până când femeia însăși va decide să plece. Și desigur, ea va fi vinovată, iar el va ieși basma curată.

3. „Mi-ar plăcea să fiu singur”.

El nu poate lua o decizie importantă și încearcă, din nou, să fugă de responsabilitate. El crede că îi va veni inspirația și totul se va schimba. Sună, desigur, amuzant și atât de copilăresc. Îi lipsește curajul de a clarifica lucrurile.

4. „Ai înțeles totul greșit”.

Pentru a-și proteja pielea, el va ataca femeia. Exact asta face un bărbat pentru a nu fi vinovat, el îndreaptă săgețile spre femeie. Iar ea cade în această capcană fără să observe, începe să-și ceară scuze, să explice. Dar bărbatul slab știe de multă vreme cine este victima în acest caz.

5. „Nu inventa, am o atitudine bună față de tine”.

Astfel bărbații adoră să pună capăt conflictelor ce se ivesc la orizont. Și din moment ce este prost și slab, nu se poate gândi la nimic, de aceea aruncă vorbe banale. La prima vedere poate părea că bărbatul vorbește despre simpatia lui, dar, pe de altă parte, sună destul de slab. Femeile rareori cred asta. Se aude nesinceritate în cuvinte.

Femeile au o intuiție bine dezvoltată și vor recunoaște imediat un astfel de bărbat. Ele simt când sunt înșelate. Dacă femeia își suspectează bărbatul cel puțin o clipă de minciună, înseamnă că așa este.