Dacă bărbatul la prima întâlnire aduce în discuție aceste 4 subiecte, nu ezita să-l părăsești.

Deja la prima întâlnire, tinerii pot afla multe detalii unul despre celălalt. Fata/femeia poate înțelege cu ușurință care sunt calitățile și defectele băiatului/bărbatului încă din prima oră de comunicare.

Defect – va fi și dacă bărbatul abordează subiecte nu foarte plăcute pentru tine. Prin urmare, dacă el vorbește despre ceea ce vom discuta mai jos – nu ezita să-l părăsești.

1. Despre fosta iubită.

Există mulți bărbați cărora nu le place să-și amintească despre relațiile din trecut, pentru că au existat multe conflicte, lacrimi și alte momente neplăcute. Dar dacă, la întâlnire, bărbatul și-a amintit de fosta iubită și a vorbit urât despre ea, înseamnă că nu se poate gândi la nimic altceva decât la asta.

De asemenea, dacă bărbatul îți spune că a avut multe iubite, atunci nu există nicio garanție că în curând nu vei completa această listă.

2. Despre ce ”ar trebui” să facă femeia 

Bărbaților nu le place când li se spune „ești obligat, trebuie”, dar ei înșiși fac liste pentru femeie cu ceea ce este obligată să facă.

„Ar trebui să-mi speli șosetele” sau „Ar fi trebuit să-mi pregătești micul dejun”. Știi, le-aș sfătui pe fete să răspundă „Dar ce ești obligat tu să faci?” Aproape toți bărbații se pierd atunci când li se spune asta direct. În timp ce se gândește la răspuns, fata ar trebui să-și ia lucrurile și să plece. Asta trebuie să facă!

3. Despre faptul că femeile sunt mercantile 

Mulți bărbați cred că femeile sunt lacome și egoiste. Ei cred că femeile sunt cu ei doar pentru bani, nu din dragoste. De fapt, acești bărbați sunt lacomi și săraci. Problema lor este invidia față de bărbații înstăriți, care pot să-i ofere femeii iubite un cadou sau să o ducă la un restaurant.

Astfel de bărbați la prima întâlnire îți pot spune cu ușurință că fiecare plătește pentru sine.

4. Despre prieteni

Prietenii sunt foarte importanți în viața unui bărbat, motiv pentru care trebuie să asculți cum vorbește despre ei. Dacă îi bârfește sau îi depreciază, atunci ce se va întâmpla cu tine mai târziu? El va spune aceleași lucruri neplăcute despre tine când va vorbi cu ei.

Dacă bărbatul cu strălucire în ochi îți spune cum se distrează cu prietenii nopți la rând, atunci trebuie să te gândești care va fi relația ta cu el? Îl vei aștepta acasă noaptea, iar el va petrece timpul cu prietenii?