Potrivit experților, bărbații ”se topesc” când aud aceste 7 fraze.

Tuturor ne place să auzim cuvinte frumoase de la cei dragi. Dar există câteva mai speciale. Bărbații pur și simplu ”se topesc” când le aud.

Iată lista acestor fraze speciale:

1. ”Mă simt în siguranță cu tine.”

Una dintre principalele funcții ale bărbatului – este protejarea familiei sale. De aceea, pentru el este important să audă că te simți protejată.

2. ”Îți sunt recunoscătoare / apreciez tot ceea ce faci pentru mine”

Bărbatul își simte valoarea și importanța în viața femeii atunci când aude aceste cuvinte. Dacă ți-a cumpărat o ciocolată, bucură-te sincer și mulțumește-i. Bărbații sunt încântați să realizeze că pot face ceva plăcut pentru femeia lor. El îți va dărui și în continuare lucruri, dar deja mai scumpe. Pentru el este important răspunsul emoțional pe care îl primește.

3. ”Ești unic / cel mai bun.”

Pentru a crește stima de sine a bărbatului și atașamentul față de tine, ar trebui să-i spui aceste cuvinte cât mai des.

4. ”Ne putem odihni separat.”

Adesea, femeile nu doresc ca partenerul lor să petreacă timpul separat. Acest lucru poate fi cauzat de plictiseală, gelozie sau dependența de partener. Dar bărbatul are nevoie de spațiu personal, el trebuie să se odihnească de femeie, pentru a-i duce din nou dorul. Odihna separată este necesară. Orice bărbat vrea ca femeia să înțeleagă și să accepte acest lucru.

5. ”Sunt sigură că te vei descurca / sunt mândră de tine”

Femeia ar trebui să-i arate bărbatului că are încredere în el și în abilitățile sale. Pentru el este foarte important ca ea să-l sprijine și să-l inspire. O astfel de femeie nu va părăsită niciodată.

6. Expresii precum „mă aprinzi”, „mă înnebunești”

Bărbații adoră să audă că sunt doriți de partenera lor. Spune-i că este un iubit minunat, asta îi oferă putere și încredere în sine. Și te va dori și mai mult.

7. ”Cum te simți?”

Grija este importantă într-o relație. Orice bărbat vrea ca femeia iubită să nu fie indiferentă față de bunăstarea lui.