Iată de ce bărbații ar trebui să înceteze să comunice cu alte femei din mediul lor

Vreau să împărtășesc experiența mea. Adesea cuplurile vin la mine cu problema că au pierdut deja conexiunea cu partenerul/partenera. Nu conexiunea fizică, ci cea interioară. Atunci când omul nu te mai interesează. Dar, în același timp, continuați să trăiți împreună.

Întrebarea pe care o pun în acest caz este următoarea: ”Cu cine comunică? Care este procentul raportului dintre bărbați și femei?”

La femei predomină bărbații și invers. Aceasta este rădăcina problemei.

Adesea, atunci când în mediul social al omului există multe persoane de sex opus cu care comunică, el începe să-și piardă interesul față de partener/parteneră.

Acest lucru este foarte des întâlnit la bărbați. Am avut un client care își iubea soția, dar, din păcate, treptat și-a pierdut interesul față de ea. Și a venit să ceară sfatul cum să restabilească această relație.

Iar sfatul meu a fost simplu. I-am spus să reducă femeile din cercul său social.

Și să înceapă să-i ofere iubitei sale flori, să-i aducă dimineața cafeaua etc. Să manifeste atenție. Să stea câteva nopți acasă cu ea. Să privească filme împreună. Restul va veni de la sine, deoarece totul este interconectat.

Și știți, două luni mai târziu s-a întors. Fără soție. Dar a spus că sfatul meu l-a ajutat. Că a apărut din nou legătura internă. Se întorcea acasă cu bucurie. Deoarece și soția sa a început să-l surprindă. Au început să aibă „întâlniri”. Cine romantice. Plimbări sub lună.

Se poate descrie că relația lor s-a întors în perioada „buchetelor și bomboanelor”. Iar acesta este cel mai minunat moment care poate fi într-o relație.

Concluzia este una foarte simplă. Când partenerul își „distribuie” atenția asupra altor persoane de s*x opus din mediul său, el începe să-și piardă interesul pentru cea pe care o iubește.