4 fraze rostite de femeie pe care partenerul adesea le interpretează greșit.

Atunci când femeia nu mai are sentimente calde pentru bărbatul ei, inevitabil rostește anumite fraze, dar partenerul nu le înțelege întotdeauna corect, deseori le interpretează în favoarea sa.

  1. ”Ar fi minunat să ne întoarcem în timp.”

Când femeia spune că ar fi minunat să întoarcă timpul, ea consideră că ar fi trebuit să ia alte decizii, inclusiv în ceea ce privește actualul partener și să nu-și lege viața cu el, să nu piardă timpul.

Iar bărbatul crede că în acest fel ea admiră începutul relației lor și ar fi bucuros să repete totul din nou. El crede că astfel femeia încearcă să reînvie fosta pasiune și afecțiune.

2. „Trebuie să schimbăm ceva”

Pare evident că asemenea cuvinte vorbesc despre dezamăgire în partener și în relația existentă. Femeia semnalează că nu primește ceea ce își dorește și ar dori să găsească asta în altă parte.

Partenerul poate interpreta acest lucru ca o încercare de a construi planuri pentru viitor. El crede că femeia astfel va aduce unele schimbări care îi vor apropia și mai mult.

3. „Vreau ceva nou.”

Pe de o parte, este destul de firesc să-ți dorești o schimbare. Acest lucru se întâmplă atunci când în viață există o stagnare, dar dacă aceste cuvinte se repetă din când în când, ar trebui să fii prudent. Femeia încearcă să transmită idea că nu i se potrivește ordinea existentă a lucrurilor, că își dorește o relație calitativă nouă, o persoană cu acțiuni și sentimente noi.

Partenerul nu consideră astfel de fraze ca o expresie a plictiselii, el le percepe ca un semnal că trebuie să distreze cumva partenera, să petreacă timpul interesant, să o surprindă cu ceva. Și consideră dorința femeii de a comunica cu alte persoane ca un instrument de trezire a instinctului de cuceritor sau de gelozie ușoară.

4. „Poate ar fi bine să-mi schimb stilul?”

Orice schimbare radicală a aspectului, fie că sunt haine noi, o tunsoare neobișnuită, colorarea părului etc. spune clar că femeia încearcă să schimbe instrumentul de atragere a bărbaților. Iar asta înseamnă că vrea să se apropie de oameni noi care i-ar aduce ceea ce își dorește în viață.

În ciuda acestui fapt, partenerul adesea se alătură acestei curse pentru noutate, începe să-și revizuiască stilul și imaginea, susține femeia în dorința ei de a-și reînnoi, de exemplu, garderoba. Și nici nu-i trece prin gând că ea vrea să se transforme, nu de dragul lui, ci de dragul altor bărbați.

Ce fraze rostești atunci când înțelegi că ai ajuns la finalul relației?