Iată de ce consider că este mai bine să te căsătorești cu o femeie obișnuită, decât cu una frumoasă.

Am suficientă experiență de viață care îmi permite să spun că este mai bine să te căsătorești cu o femeie obișnuită, decât cu una frumoasă.

Voi încerca să vă explic de ce cred asta.

Unei femei frumoase i se iartă multe lucruri. De dragul ei, bărbatul trece cu vederea atitudinea proastă, isteriile fără motiv, capriciile, manipulările. El tolerează multe pentru că are, după cum i se pare, cel mai important lucru – picioare lungi, fese ferme și un chip drăguț.

Însă, chiar și cea mai frumoasă față, mai devreme sau mai târziu devine plictisitoare. Un an, doi, maxim trei și nu vei mai fi atât de emoționat de curbele ei frumoase.

Mai mult, vei începe să privești exact opusul ei. Ceva nou, interesant, exotic pentru tine.

Am discutat recent cu bărbați și toți au confirmat că cele mai bune relații le-au avut cu femei care aveau un aspect obișnuit.

Bărbații își aleg iubita pentru frumusețe, căzând în capcana siluetei cizelate și nu țin cont de lumea ei interioară. Iar acolo este gol, sufocant.

Desigur, există și femei frumoase, minunate, plăcute în comunicare, dar voi vorbi despre majoritatea.

Calitățile personale

Nu toate femeile frumoase sunt proaste și nesăbuite. Cu toate acestea, dacă femeia din tinerețe are un aspect superb, ea obișnuiește să obțină totul tocmai pentru el, și nu pentru mintea sau lumea ei interioară.

În plus, în jurul femeilor frumoase sunt întotdeauna mulți bărbați, ceea ce înseamnă că ele sunt obișnuite cu faptul că li se îndeplinesc toate capriciile.

Experiența mare

Mulți bărbați – multe ispite. Așadar, șansa de a cunoaște o fată decentă și nevinovată este mult mai mare în rândul fetelor cu aspect obișnuit.

Alegerea după interese. 

Dacă ai fost atras de femeie nu pentru frumusețea ei, atunci, cel mai probabil, pentru calitățile personale. Prin urmare, vei începe o relație cu cea care ți se potrivește după interese.

Nu vei fi ales și comparat.

Femeile frumoase au mulți admiratori. De aceea, alegerea va fi în favoarea celui care ”omoară dragonul și îi aduce toate comorile.” Iar o femeie obișnuită va aprecia oricare dintre acțiunile tale. Și te va iubi sincer, nu pentru ceva.

Conținutul.

Frumusețea – nu sunt doar genele sau natura. Adesea, în spatele ei se ascund cheltuieli enorme. Pe care cel mai probabil le vei suporta tu.

Unghii, gene, rochii, epilare – toate sunt costisitoare. Ține cont și de asta.

Gospodăria

Când alegi o femeie frumoasă, fii pregătit că ea chiar dacă gătește, cu siguranță va fi ceva ciudat. Iar curățenia – îi va deteriora unghiile și pielea mâinilor.

Relația în sine

O femeie frumoasă va considera că ți-a făcut o favoare începând o relație cu tine. Frumusețea ei este deja o mare răsplată pentru toate eforturile tale.

Dar o femeie obișnuită, de dragul relației va depune eforturi la fel de multe ca și tine.

Desigur, totul este generalizat și oarecum exagerat. Dar, cred că ai înțeles mesajul.