7 lucruri fără de care nu poți fi feminină: opinia psihologului

Orice fată și femeie își dorește să fie unică, frumoasă și feminină. Cu toate acestea, fiecare dintre noi înțelege feminitatea în felul său. Pentru cineva standardul feminității este Merlin Monroe, iar pentru altcineva, Angelina Jolie.

Să încercăm să înțelegem ce face o femeie feminină?

1. Machiajul

Bărbaților le place să spună că nu înțeleg de ce fetele se machiază. Și în același timp, ei nu se vor uita niciodată la o fată nemachiată. Ei bine, sau se vor uita dacă deja o cunosc destul de bine.

Machiajul feminin – este un machiaj nude care ascunde toate imperfecțiunile și subliniază avantajele.

Machiajul strălucitor – este pentru ”femeile fatale”. Unii bărbați asociază feminitatea cu astfel de doamne, dar ei sunt o minoritate.

2. Coafura

Primul semn al feminității este părul lung. Bărbații acordă o atenție deosebită coafurii feminine, considerând că o doamnă adevărată nu-și va permite niciodată să fie văzută cu părul neîngrijit. Nu uita că părul lung lăsat pe spate, va atrage întotdeauna privirile bărbaților.

3. Șarmul. Farmecul.

Aceste concepte sunt formate din mai multe criterii: privirea specială, timbrul vocii, modul de comunicare, capacitatea de a-ți controla expresiile faciale și gesturile involuntare. O femeie elegantă și sofisticată nu își va permite să rostească discursuri zgomotoase, să facă mișcări bruște și să nu țină cont de postură și mers.

4. Doar munca feminină

O femeie care se respectă nu își va permite niciodată să facă munca bărbaților. Nu este pentru ea. Ea este făcută pentru altceva. Scopul ei este să aducă frumusețe în această lume și să facă bărbatul fericit doar pentru că alături de el este ea – o ființă atât de ușoară, sofisticată și unică.

Acest comportament  determină bărbații să fie cavaleri. Dar dacă tu cari sacoșe și bați cuiele, poate că problema este în tine?

5. Manierele

Abilitatea de a purta o discuție, susținerea oricărui subiect, delicatețea în identificarea defectelor altor oameni este, de asemenea, o formă de feminitate. Dar ce vedem adesea? Doamne care fac scandaluri în public sau bârfesc despre aspectul altor persoane etc.

6. Îmbrăcămintea specială 

Feminitatea nu tolerează formele largi sau hainele fără forme. Chiar și femeia plinuță, dacă vrea să fie feminină, încearcă să-și sublinieze formele, expunându-le pe cele mai apetisante dintre ele.

7. Abilitatea de a fi slabă

Nu toate femeile își permit să îndeplinească acest criteriu. De ce se întâmplă asta? Poate pentru că adevărata feminitate se manifestă pe deplin numai atunci când ai alături un exemplu minunat de masculinitate? Puternic, inteligent, grijuliu și curajos. Cel care rezolvă singur toate problemele apărute. Sau poate problema este că nu îi oferi o șansă să se manifeste?