5 semne clare că bărbatul nu mai are nevoie de tine. Nu-ți pierde timpul în această relație.

Dacă simți că în relația ta ceva nu merge bine, aș vrea să te ajut să înțelegi care sunt semnele prin care poți determina că bărbatul nu mai are nevoie de tine. Și nu merită să-ți pierzi timpul în această relație.

1. Bărbatul nu sună/scrie primul.

Dacă observi că inițiativa vine mai mult de la tine, iar bărbatul este de acord fără interes, atunci cu siguranță ceva este în neregulă. Pentru că mereu tindem spre ceea ce ne place. Iar atunci când nu avem nevoie de acest lucru, putem refuza sau accepta, făcându-i omului o favoare.

Atunci când avem nevoie de o persoană, nu suntem inactivi, ci ne străduim să fim cât mai aproape de ea. Crede-mă, bărbații când au nevoie de ceva, ei sunt ca pisicile lângă gaura de șoareci.

2. Bărbatul nu își amintește datele / numerele de telefon importante.

De obicei, bărbații au o memorie mai proastă. Dar, dacă îi interesează o femeie, atunci își vor aminti tot ce este legat de ea. Dacă bărbatului nu-i pasă, el nu-și amintește nimic, doar dă din cap în timpul unei conversații.

3. Bărbatul vorbește adesea despre fostele iubite.

Aici, desigur, pot exista diferite situații, dar cu siguranță nu este nimic bun dacă te compară cu fosta. Oare o fată (adecvată!) va vorbi despre foștii iubiți cu noul partener? Nu! Deci, nici bărbatul nu ar trebui să facă asta. Dar dacă se întâmplă, ar trebui să te gândești.

4. Bărbatul nu se simte în largul său lângă femeie.

Se spune că bărbații se comportă astfel când sunt îndrăgostiți. Dar acestea sunt lucruri diferite. Există diferența între a fi pasiv și a încerca să spui cel puțin ceva.

5. Bărbatul este permanent iritat lângă femeie.

Și aici motivul nu este caracterul sau temperamentul omului, nu. Bărbatul este întotdeauna obosit, adesea se ceartă și intră în conflict cu femeia. Scoate-ți ochelarii roz, e timpul să pleci de lângă acest bărbat.