5 reguli de aur: cum te comporți cu bărbatul astfel încât să nu piardă interesul pentru tine.

Nu-l înșeli, gătești gustos, ești independentă, menții casa curată și ai grijă de tine, dar relația oricum nu funcționează?

Totul pare să fie bine, dar bărbatul a pierdut interesul față de tine? S-ar putea să nu vă potriviți.

Dar, dacă toate relațiile tale eșuează, cel mai probabil faci una dintre cele 5 greșeli comune pe care le fac femeile în relații.

1. Agitația și graba veșnică

Pentru bărbat este important să știe că femeia cu el se simte confortabil. Iar atunci când ea nu se poate relaxa, ci vorbește doar despre treburi și ce are de făcut, bărbatul are impresia că este cu un partener de afaceri. Agitația și graba veșnică ar trebui să rămână dincolo de pragul casei. Permite-i bărbatului să rezolve problemele.

2. Rolul de mamă

Multe femei se comportă mai mult ca mame decât ca iubite, fără să observe asta. Relațiile intime se construiesc nu numai în pat. Un rol imens îl joacă și ceea ce spui. Dacă toată ziua rostești: „Ai mâncat?”, „Ți-ai luat puloverul? ”Nu ai înghețat? ”Să-ți aduc supa?„ ”Ai îmbrăcat tricoul pe care ți l-am călcat? ”, „Vai, micuțul meu ”- atunci până seara nu vei mai fi percepută ca o femeie iubită.

3. Negativismul

De multă vreme se știe că pentru bărbat este importantă starea lui emoțională alături de femeie. Iar când ea este sursa veștilor proaste – treptat, bărbatul începe să-și piardă interesul pentru ea. Plângeri eterne despre sănătate, muncă, oboseală, povești despre dezastre și viața nedreaptă… Nu trebuie să faci asta.

4. Ai încetat să-l admiri

Bărbații sunt orgolioși. Lauda îi inspiră și îi motivează. Dar imediat ce încetezi să observi că a reparat robinetul, a spălat vasele, ți-a dăruit un cadou scump, a câștigat mai mulți bani, el va căuta o femeie care îl admiră. Așadar, arată-i cât mai multă recunoștință și atunci el va depune și mai multe eforturi pentru a te face fericită.

5. Sunteți diferiți 

Este normal atunci când oamenii după câteva luni de conviețuire își dau seama că nu au opinii comune despre viață. În acest caz, niciunul nu se simte confortabil. Dar dacă de fiecare dată într-o relație îți dai seama că sunteți diferiți, trebuie să îți reconsideri opiniile despre bărbați. Poate că îi alegi întotdeauna după un anumit criteriu și obții același rezultat.

Într-o relație, întotdeauna ocupă rolul pe care ți-l dorești. Dacă vrei să fii o femeie slabă, fii o astfel de femeie, dar dacă te atrage mai mult să fii puternică și să-ți asumi responsabilitățile familiei, atunci nu trebuie să dai vina pe bărbat pentru toate necazurile.

Dacă vezi că relația încet, dar sigur, degradează – vorbește despre asta cu partenerul tău. Încercați să găsiți un compromis și schimbați-vă comportamentul.

Sunteți de acord cu lista greșelilor tipice pe care le comit femeile? Spuneți-ne în comentarii.