4 tipuri de comportament ale femeilor în relații.

Astăzi vreau să cunoașteți cele mai comune tipuri de comportament ale femeilor într-o relație / căsătorie.

Mama / controlor.

În relații, se manifestă prin tutelă și control constant. Este obosită, crede că lumea se va prăbuși fără ea. Știe cel mai bine ce are nevoie bărbatul ei, cum să trăiască, unde să lucreze. Îi omoară orice manifestare a inițiativei și în rezultat obține o persoană pasivă alături, de care nici ea nu este mulțumită.

Adesea, în astfel de relații, viața s*xuală este aproape absentă.

Soluția: conștientizarea faptului că bărbatul nu este copilul tău, ci un adult cu mâini, picioarele și cap. Că nu ești responsabilă pentru viața lui. Este important să înveți cum să-i oferi dreptul de a alege.

Prințesă / fiică.

În această relație pe primul loc este: vreau și trebuie! Acesta este o ființă infantilă, care caută un părinte grijuliu în relație.

Deviza ei: „Bărbatul este obligat!” Obține totul cu ajutorul capriciilor și manipulărilor. Unui bărbat matur din punct de vedere psihologic, îi va fi extrem de dificil cu ea într-o relație.

Soluția: să începi să te maturizezi, să te înțelegi și să înveți să-ți satisfaci singură nevoile. Numai pe această cale vei putea construi relații sănătoase.

Victima 

Această femeie întotdeauna va găsi pentru ce să sufere. Oricât de bine i se întâmplă lucrurile, va pune accentul întotdeauna pe aspectele negative. În toate problemele dă vina pe alții, pe circumstanțe, forțele superioare, evitând în orice mod posibil responsabilitatea. În suferința ei întotdeauna există un beneficiu secundar, pentru ea este o poziție convenabilă și familiară.

Soluția: recunoașterea faptului că tu ești creatorul vieții tale. Învață să te concentrezi asupra meritelor, succeselor și aspectelor pozitive.

Partener / aliat.

Această femeie se cunoaște pe sine, se apreciază și se respectă. Este capabilă să construiască relații egale, îi poate oferi sprijin partenerului. Crede în bărbatul său, dar nu se dizolvă în el, ci are propriile pasiuni, obiective, realizări.

Motto-ul ei: „Împreună suntem mai puternici / ne vom descurca”.

Într-o relație partenerială, cresc și se dezvoltă ambii parteneri. Niciunul dintre ei nu sculptează nimic, omul este acceptat complet. Nu vor exista responsabilități clare, nici funcții, deoarece totul este în funcție de situație și posibilități.