7 Tipuri de femei pe care bărbații nu le respectă. Evită să fii una dintre ele.

Adesea femeile se comportă astfel încât niciun bărbat nu vrea să le respecte.

Cine sunt aceste femei?

1. Femeia care face totul pentru bărbat

În acest caz nu înseamnă că trebuie să încetezi să ai grijă de partener și să te gândești doar la tine. Dar să te sacrifici de dragul cuiva – nu este o idee bună. Cel mai probabil, puțini bărbați vor putea aprecia o astfel de atitudine. Și după ceva timp, vei fi obligată să faci tot ce făceai anterior din inimă.

2. Femeia care are nevoie numai de bani

O astfel de femeie nu va putea minți mult timp și îl va informa repede că, fără sprijin financiar, el puțin o interesează. Doar că bărbații nu sunt proști. Și imediat ce se începe o relație comercială, ei acceptă regulile jocului. O femeie care se comportă în acest fel, destul de repede își pierde valoarea în ochii bărbatului și îi provoacă respingere.

3. Femeia care nu se respectă 

Acest lucru se poate spune despre femeia care nu își poate depăși complexele în niciun fel, pune constant interesele altora pe primul loc, nu-și monitorizează sănătatea. Puțini vor aprecia misiunea ei de martir. Oamenii pur și simplu o vor folosi. Iar bărbații – nu o vor respecta.

4. Femeia care se plânge mereu

O astfel de femeie se plânge constant că totul în viața ei este rău. Este atât de săracă, nefericită și toată lumea este împotriva ei. Nimeni nu o iubește și nimeni nu are nevoie de ea. Da, la început poate provoca milă. Dar, în cele din urmă te obișnuiești destul de repede cu jocul ei și devine enervantă.

5. Femeia care nu are venitul său

O femeie de succes și independentă provoacă întotdeauna încântare și admirație. Nu este și cazul celei care este întreținută de bărbat toată viața și nu este interesată de nimic altceva decât de casă și copii. Nu este nimic rău în a fi casnică. Dar orice persoană, pentru a nu degrada, trebuie să se dezvolte. Ea poate face acest lucru citind cărți, dedicându-se unui hobby sau muncind.

Femeia independentă din punct de vedere financiar are întotdeauna un avantaj față de cea care de fiecare dată trebuie să ceară bani de la bărbat. Prima este independentă, ceea ce înseamnă că nu poate fi controlată sau folosită. Pentru că în orice moment ea poate pleca.

6. Femeia care nu are propria opinie

De obicei, ea discută totul cu mama sau cu prietenele. Ea are nevoie de sfaturi despre ce trebuie să facă într-o anumită situație. Rareori ia singură decizii. Fără ajutor, este o sarcină aproape imposibilă pentru ea.

Dar din anumite motive, nu cere sfaturi de la bărbatul ei. Cel mai probabil așa a fost îndrumată de prietene. Desigur, niciunui bărbat nu-i va plăcea acest comportament. Mai devreme sau mai târziu, se va întreba cu cine construiește o relație – cu el sau cu prietenele ei.

7. Femeia care nu respectă bărbații

În jurul ei sunt întotdeauna sunt niște nemernici și trădători. Ea consideră că toți bărbații sunt răi: vecinii sunt escroci, șeful este un idiot, iar tata – un ticălos. Este suspectă și închisă. Bărbații care aud asemenea acuzații, puțin probabil o vor lăuda. Și cu greu pot conta pe sentimente calde din partea ei.