5 fraze pe care nu le va spune un bărbat care își iubește cu adevărat femeia.

Indiferent ce i-ar spune inima unei femeii, ea trebuie să privească acțiunile bărbatului. Dacă bărbatul îi spune expresii nepotrivite, atunci el nu o iubește.

Iată ce va spune cel mai des un bărbat care nu are sentimente sincere:

1. ”Dacă nu-ți place ceva, putem merge pe căi separate.”

Dacă v-ați certat, iar el rostește cu ușurință această frază, atunci nu simte dragoste. El este alături de tine din anumite motive, dar cu siguranță nu din dragoste, însă nu poate spune acest lucru, pentru că este un bărbat slab.

Un astfel de bărbat nu este pregătit să-și asume responsabilitatea pentru relație. Aici numai tu poți decide dacă vei trăi mereu așa sau pleci. Cred că fetele care se respectă și se iubesc vor alege despărțirea!

2. ”Acestea sunt problemele tale, descurcă-te singură cu ele.”

Acest bărbat este un egoist. El se bucură că este iubit, că i se spun cuvinte frumoase, dar nu va face niciodată la fel. Acest bărbat nu simte nimic pentru tine. De fapt, ești o străină pentru el. Pentru că dacă te iubea, îți oferea ajutorul.

3. ”Nu-mi place mirosul parfumului tău și puiul pe care îl gătești.”

Dacă bărbatul iubește, el va accepta femeia așa cum este ea. Da, poate nu știe să gătească pui, dar face o plăcintă cu mere delicioasă. Atunci când bărbatul iubește, el nu vorbește constant despre neajunsuri, ci caută părțile frumoase.

În cazul în care nu-i place femeia, îl va enerva totul, chiar și buzele care i-au plăcut cândva. El nu te iubește dacă arată constant la dezordinea din casă sau că tunsoarea ta este urâtă etc.

4. ”Am obosit, azi nu te apropia de mine.”

Nu este nevoie să-i găsești scuze că lucrează foarte mult și se străduie pentru tine. Nu, toate acestea sunt scuze. Oricât de ocupat și de obosit ar fi, el întotdeauna trebuie să aibă timp pentru iubita sa.

5. ”Cadourile sunt o pierdere de bani.”

Bărbatul care iubește, vrea întotdeauna să-și bucure femeia. Îi poate oferi o ciocolată, o floare. Un bărbat care iubește, înțelege că femeia are nevoie de atenție. Dar dacă nu-i pasă de ea, atunci va spune că darurile sunt o pierdere de bani. El va pretinde că face fapte pentru ea și nu cheltuie bani pentru toate prostiile. Dar nici chiar acele acțiuni și fapte pe care spune că le face, nu se observă.