Dacă bărbatul te iubește cu adevărat, el îți va oferi aceste 3 lucruri dezinteresat.

Nu este un secret faptul că femeia este cu adevărat fericită doar alături de bărbatul care o iubește. Și nu întotdeauna expresia „te iubesc” este un indicator al sentimentelor reale. Despre faptul că bărbatul iubește cu adevărat vorbesc acțiunile și faptele sale. Iată care sunt semnele prin care poți determina acest lucru:

1. Îți oferă protecție și grijă.

Nu este neapărat vorba de folosirea forței fizice pentru a te proteja de răufăcători. Aceasta poate fi dorința de a te ajuta într-o anumită situație, adică dorința de a te proteja împotriva problemelor, de a-și asuma dificultățile.

Dacă bărbatul iubește – el caută în orice mod să te protejeze de atacuri din exterior, chiar dacă poți greși în ceva.

Dorința de a avea grijă de femeia sa în toate modurile posibile, fără să ceară ceva în schimb – este, de asemenea, inerentă celor care iubesc cu adevărat. Dar aici este important să distingi grija falsă – atunci când o face doar pentru a te impresiona, de cea sinceră și dezinteresată.

2. Îți oferă timp și atenție.

Dacă bărbatul iubește cu adevărat, el va găsi întotdeauna timp pentru tine, oricât de ocupat ar fi programul său. El poate găsi un minut pentru a-ți scrie un mesaj și o oră în plus după muncă pentru a te vedea.

Cert este că întotdeauna găsim timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru noi. Iar când bărbatul iubește, el vrea să petreacă tot mai mult timp cu tine, prin urmare, nu apar dificultăți în această privință.

3. Este interesat. 

Îi place să comunice cu tine. Ascultă cu atenție poveștile tale personale, memorează detaliile importante. Vrea să știe cât mai multe lucruri despre tine. Însă lista acestor lucruri nu include întrebări despre numărul foștilor parteneri și detaliile despărțirilor.

El este interesat să te cunoască așa cum ești ca persoană, vrea să privească ce ai în suflet. Pentru că uneori câteva lucruri mici dezvăluie ce prezintă omul cu adevărat. De aceea, bărbatul care te iubește, este interesat de persoana ta și nu doar de corpul tău.

Fără îndoială, toți suntem diferiți și fiecare persoană își exprimă sentimentele în mod diferit. Cuiva îi place să strige despre ele în public, iar cuiva îi este greu să spună „te iubesc”. Însă semnele enumerate mai sus sunt componente obligatorii ale oricărei relații în care este prezentă iubirea adevărată.