80 % dintre bărbați iubesc astfel de femei. Iată cum poți deveni una dintre ele.

Care sunt criteriile după care se conduc bărbații când își aleg o parteneră? Cum poți afla despre preferințele bărbatului?

Dacă ținem cont de ceea ce spunea Freud, atunci orice bărbat caută asemănarea mamei sale sau a celei care l-a crescut.

De exemplu, Ion a fost crescut într-o familie iubitoare. El are o relație minunată cu mama, iar în conștiința sa există o imagine sănătoasă despre relații. Ceea ce înseamnă că, în viitor, Ion va căuta o femeie care se aseamănă cu mama sa. Și el o va găsi, fără să conștientizeze asta. O va iubi pentru că seamănă cu ea.

Ce trebuie să facă femeia care vrea să-l cucerească pe Ion?

Să o cunoască pe mama lui și să descopere cel mai captivant detaliu în aspectul sau caracterul ei. Dacă mama lui Ion poartă o coafură scurtă, cu o probabilitate de 90% Ion va adora femeile cu aceeași coafură.

80% dintre bărbații din întreaga lume adoră aceste femei:

– care optează pentru frumusețea naturală – bărbații aleg naturalețea și machiajul minim.

– care adoră copiii și tind să-și creeze o familie – dacă femeia iubește copiii, atunci i se poate încredința viața. Desigur, nu este suficient doar să-i iubească, aceștia trebuie îngrijiți, hrăniți, educați și acest lucru este dificil. Acea femeie care poate face față – merită respect. De ce bărbații iubesc astfel de femei? Petru că prin natura sa bărbatul este un vânător. El vrea să dobândească și să-și protejeze familia. Iar dacă femeia nu visează la un copil, atunci pe cine să protejeze?

– care nu au obiceiuri proaste – dacă femeia fumează, bărbatul subconștient, fără să bănuiască, pune amprente negative în mintea sa, chiar dacă el însuși fumează și împarte țigări cu ea. Orice bărbat care se respectă nu-i va permite femeii sale să fumeze.

Dragi femei, dacă doriți să cuceriți inima unui bărbat, încercați să respectați aceste 3 REGULI.