Întrerup imediat comunicarea, dacă observ în comportamentul femeii aceste 4 semne.

Dacă femeia vorbește așa cum este descris mai jos, nu aștepta o relație armonioasă cu ea. Eu întrerup imediat comunicarea, dacă observ în comportamentul doamnei aceste semne:

1) “Caut un bărbat grijuliu, bun, care va avea grijă de mine…”

Stop. Grija este o calitate feminină. Un astfel de bărbat îți dorești? Care va avea grijă de tine? De ce să aibă grijă de tine, ești bolnavă, neajutorată? De fapt, asta vei auzi de la femeia care încă nu s-au maturizat, care are o viziune infantilă asupra lumii și a viitorului soț.

2) “Caut un bărbat generos, dispus să mă bucure cu cadouri …”

Desigur, banii sunt importanți, dar atunci când sunt puși pe primul loc, aceasta nu este cea mai bună opțiune. Adesea fetele caută o persoană înstărită, în opinia lor rolul bărbatului ar trebui să fie doar acesta, de aceea îl pot schimba cu ușurință pe altul, dacă aduce bani puțini.

3) Evitați manipulatoarele

Cele care încearcă să-ți creeze sentimentul de vinovăție pentru o faptă neclară, la care numai ele știu răspunsul. Toate acestea provin din copilărie, copilul a fost răsfățat și în viața adultă folosește aceleași tehnici de manipulare. Se poate supăra fără niciun motiv. Am nevoie de asta? Să caut eu motivul și să înțeleg ce trebuie schimbat?

Nu vreau să o reeduc, viața este prea scurtă pentru asta. Relațiile se creează pentru ca oamenii să devină mai fericiți, și nu invers.

4) Evitați femeile dominante

În practica mea, în 9 din 10 cazuri, mama a dominat în familiile unor astfel de domnișoare. Fie aveau un tată cu caracter slab, fie lipsea. Dominanța se manifestă în lucruri mici: femeia adesea caută motive de ceartă, nu-mi permite să-mi rezolv problemele masculine, încearcă să mă controleze în mod constant. Mai târziu toate acestea se vor transforma în indicații despre ce și cum să fac, iar apoi nu voi mai fi respectat.

Într-o relație vreau să mă simt bărbat, nu un băiețel, sau o prietenă. Prin urmare, nu văd niciun motiv să mă cert și să-i explic cum sunt legile naturii. Pur și simplu întrerup comunicarea.

Voi la ce semne vă uitați atunci când faceți cunoștință cu o femeie?